Aktuell informasjon
> Markedsaktiviteter
> Pressemeldinger
> Nyhetsarkiv
> Nyhetsbrev fra DEVI
 
 
 
 
 
SiteLogo

Enklere og raskere kabelinstallasjoner

04 september 2008
Deviflex™ blyfrie varmekabler brukes daglig i varmeinstallasjoner verden over, og er det foretrukne valget blant ledende installatører.

Derfor arbeider DEVI hele tiden med å utvikle nye produkter som kan gjøre installasjonen enklere.

På bakgrunn av resultatene fra studier av installasjonspraksisen på varmekabler i Norge, Finland og Danmark har vi nå utviklet 3 nye Easy Installation produkter. Disse produktene bidrar alle til å redusere arbeidstiden, og gjøre arbeidsprosessene rundt kabellegging enklere og behageligere for montøren.

DEVI Kabelkarusell™
Deviclip™ Twist
Deviclip™ Twist er et fleksibelt og robust hjelpemiddel for raskt å feste varmekabler mot nettingunderlag. Den er enkel å bruke og kan benyttes på alle kabeltyper. Deviclip™ Twist erstatter vanlige kabelstrips, og det kreves ingen hjelpemidler. Studiene viser at arbeidstiden halveres sammenlignet med bruk av vanlige kabelstrips.

Deviclip™ C-C
Deviclip CC er leggebånd utviklet for å gjøre det enkelt å feste varmekablene mot underlaget uansett om det er betong, tre eller sand. I tillegg er man garantert korrekt C-C avstand. På denne måten blir installasjonen enkel og perfekt hver gang på kort tid.

DEVI Kabelkarusell™
DEVI Kabelkarusell™ sørger for enkel og behagelig håndtering av kabeltromlene, og sikrer effektivitet uavhengig av arbeidsstilling. Kabelkarusellen er like velegnet ved innendørs som utendørs kabelinstallasjoner.