За DEVI

Кои cме ние? 
DEVI осигурява на своите клиенти комфортни условия на живота, създавайки висококачествени решения в областта на електрическото отопление, които са с дълъг експлоатационен срок. Ние подкрепяме нашите клиенти, като предлагаме най-добрата гаранция на пазара - DEVIwarranty™ включва не само подмяна на нагревателния кабел или рогозките, но също така и разходите за монтаж и възстановяване на подовата настилка – за срок до 20 години!

75-годишно наследство на DEVI в областта на електрическо отопление
Компанията е основана в гр. Копенхаген, Дания, през 1942 г., и нейното име — DEVI — е съкращение от Dansk El-Varme Industri.

Първоначално DEVI произвеждала нагревателни елементи за промишлени цели. В началото на 60-те години DEVI започва да насочва вниманието си към електрическите нагревателни кабели; най-старите системи с нагревателни кабели са монтирани през този период.

Нашите ценности
Основавайки се на нашите Визия, Мисия и Ценности, ние следваме три от най-важните точки, които характеризират нашите дейности в съответствие с ръководния принцип The Way To Go:

• Ние сме световен пазарен лидер в областта на електрическото отопление.
• Ние сме предпочитания избор на клиентите.
• Ние сме - надеждна компания с която е лесно да се прави бизнес и в която много хора искат да работят.

За професионалисти
Търговска марка DEVI принадлежи на Danfoss Group, най-голямата промишлена група от компании на Дания. DEVI е световен лидер на пазара на системи за подово отопление и най-големият производител на електрически отоплителни системи в Европа. Ние се стремим DEVI да остане предпочитания избор, както за инсталаторите, така и за крайния потребител.

Ние в DEVI предлагаме проектиране, производство и продажба на съвременни електрически отоплителни системи, които се различават от съществуващи конкурентни продукти на пазара.