За професионалисти
Търговска марка DEVI принадлежи на Danfoss Group, най-голямата промишлена група от компании на Дания. DEVI е световен лидер на пазара на системи за подово отопление и най-големият производител на електрически отоплителни системи в Европа. Ние се стремим DEVI да остане предпочитания избор, както за инсталаторите, така и за крайния потребител.

Ние в DEVI предлагаме проектиране, производство и продажба на съвременни електрически отоплителни системи, които се различават от съществуващи конкурентни продукти на пазара.

Решенията на DEVI са надеждни, а високо им качество е подплътено с най-добрата гаранция предлагана на пазара - до 20 години пълна гаранция.

DEVI се грижи за съвременния, удобен за работа и елегантен дизайн на своите продукти. Избирайки DEVI Вие спестявате не само енергия, но и пари.

По време на сътрудничество ние поддържаме най-високите стандарти на качество. Можете да получите освен най-доброто качество на Европейски продукти и повече от 70-годишен опит и ноу-хау, притежавани от DEVI в областта на електрическо отопление.