Хотели и офис сгради

Причини за монтаж на електрически отоплителни решения DEVI в големи обществени сгради.

За своята дългогодишна история, DEVI бързо се превръща в предпочитан доставчик на електрическо отопление за големи обществени сгради, като търговски центрове, хотели, офис сгради и летища по целия свят.
Няма нужда да отоплявате целия обем на въздуха във фоайе с височина от 15 m. за да осигурите оптимален топлинен комфорт за посетителите (на височината 2 m. от пода). Системите за подово отопление, за топене на лед и сняг, за отопление на тръби, както и други приложения са в основата на решенията за отопление, предлагани от DEVI.

1. Професионален опит в големи строителни проекти
Доказателство на този професионален опит е сътрудничеството на DEVI с добре познати молове, хотели, офиси и други обществени сгради. DEVI има представителства в повече от 66 страни по целия свят, като можете да откриете множество обществени сгради и имущества оборудвани с надеждните решения на DEVI. Местните представителства и дистрибутори на DEVI предоставят на големите строителни компании, професионална поддръжка и техническа помощ за осигуряване на лесно и ефективно сътрудничество.

2. DEVI осигурява безопасност
Нашите решения са предназначени да осигуряват безопасността на пътища, тротоари, покриви, улуци и водосточни тръби, както и за отопление на тръби. Системите DEVI за топене на лед и сняг са специално разработени за да осигурят безопасността на хора, превозни средства и сгради като обезпечат пешеходните алеи, траснпортните рампи и минимизират риска от повреди на сградите през зимния период.

Всяка система за централизирано водоснабдяване, предназначена за обществени сгради като болници, хотели или жилищни блокове, трябва да бъде защитена от разпространение на бактерия легионела (Legionella), не само чрез ефективна филтрация и дезинфекция, но и чрез поддържане на температурата на водата в рамките на препоръките за избягване на рискове, свързани с легионела. Системите DEVI за горещо водоснабдяване за битови нужди отговарят на всички изисквания и разполагат с необходимите сертификати за отопление на тръби.

3. Икономически преимущества
Микропроцесорните управления DEVIreg™, снабдени с модерни комбинирани сензори за влага и температура (при външните приложения за топене на лед и сняг) или функцията “отворен прозорец” (при системите за електрическо подово отопление) гарантират, че ще се постигнат оптимални резултати при минимална консумация на енергия.
Трябва да подчертаем, че разходите по монтажа и експлоатацията на системи DEVI против лед и сняг, ще бъдат по-ниски, когато се вземат предвид превантивното действие на системата. Можете лесно да избегнете разходите по риене на сняг и осоляване на площите. В допълнение, можете да избегнете разходите за ремонт, причинен от наличието на лед, сняг и сол.
DEVI е предпочитания избор за партньор на електрически отоплителни системи за сгради, като хотели, молове или почивни бази, разположени по целия свят, най-вече поради бюджетни причини.

4. DEVI осигурява комфорт
Подовото отопление е най-комфортния метод за отопление на Вашите гости, за хотелската стая или апартамента. То разпределя топлината равномерно върху цялата подова повърхност и осигурява съответно приятна топлина за краката, тялото и главата. Приятната топлина, ккяото затопля краката, бавно се издига и затопля тялото. Подовото отопление Ви позволява да намалите средната вътрешната температура с 2 ̊ C, без това да повлияе на нивото на комфорта. Това означава, че температурата може да бъде намалена с около 20%, което е предимство както от икономическа гледна точка, така и от гледна точка за опазването на околната среда.

5. До 20 години пълна гаранция за електрическите нагревателни кабели с фиксирана мощност и нагревателните рогозки DEVI
Всички ПРОДУКТИ на DEVI са произведени в ЕС под постоянен качествен контрол. Ето защо можете да разчитате на DEVI. Благодарение на предоставяното високо ниво на качество, ние предлагаме най-добрата 20-годишна пълна гаранция за нагревателните елементи DEVI, която включва в себе си разходи по отстраняване на повредата и възстановяване на подовата настилка.