Нискоенергийни сгради

Съвременните нискоенергийни сгради се нуждаят от съвсем малка инсталирана мощност за отопление. Въпреки това, регулирането на температурата трябва да се извършва прецизно с помощта на интелигентна и гъвкава система за да се постигне необходимата ниска консумация на енергия. Съвременният начин на живота - постоянното движение - изискват пълен контрол над управлението на новата отоплителна система с помощта на мобилно приложение от всяка точка на света. DEVI предлага всички тези възможности, както и много други. Със системите за електрическо подово отопление на DEVI, винаги се постига оптималния топлинен комфорт и ниски експлоатационни разходи.

Скритите под подовата настилка електрически нагреватели са на практика невидими и Ви позволяват да проектирате пространство в помещението по Ваша преценка и няма необходимост да планирате допълнително място за поставяне на радиатори и тръби.

Терморегулаторите с марката DEVI, заедно с мобилни приложения, Ви позволяват да регулирате температурата в дома си отдалечено. Без значение колко сте далече, при наличие на връзка с интернет, можете лесно да включите/изключите отоплението, или да настроите желаната температура във всяка стая.

В днешно време, електрическото подово отопление е подходящото решение за съвременните нискоенергийни сгради.