Морски и друг транспорт

Интелигентните електрически системи за отопление DEVI, осигуряват високо ниво на комфорт за пътници на първокласни фериботи, яхти и модерни автобуси.

Електрическите нагревателни решения в транспорта осигуряват високо ниво на комфорт за пътниците, и ниска консумация на електроенергия за превозвачите. Системите DEVI ще осигурят високо ниво на комфорт за пътниците в каюти и бани, намиращи се на борда на корабите. Тези решения също се използват в процеса на производството на модерни автобуси, влакове и самолети.
Електрическите отоплителни системи са проектирани така че да осигурят възможно най-ниска консумация на енергия.

DEVI предоставя 20-годишна пълна гаранция за нагревателните кабели с фиксирана мощност и 5-годишна пълна гаранция за терморегулаторите. Това означава, че можете да се насладите на оптимална производителност на ПРОДУКТИ с висока надеждност, които практически не изискват техническо обслужване. В случай на възникване на неизправност причинена от фабричен дефект, ще бъде предоставен не само нов продукт, но и ще бъде възстановена сумата по възстановяване на допълнителните разходи по ремонта на системата.