Многофамилни къщи – блокове, квартири и апартаменти

Електрическо отопление за домове
Ако се вземат предвид комфорта и безопасността, както и намаляване на въздействието върху околната среда и експлоатационни разходи, DEVI е идеалният партньор за отопление вкъщи, обединявайки не само комфортно електрическо подово отопление, предпазване на огледала от замъгляване и поддържане на кърпите в банята сухи и топли, но и системи за защита на тръбопроводи от замръзване, системите за топене на лед и сняг за жилищни сгради.

Най-новите строителни норми и правила (ASHRAE 188-2015, IEC 62395-2 и CIBSE TM13) изискват системите за горещо водоснабдяване да осигуряват не само максимален комфорт и ефективност, а също и мерки за контрол с Legionella (бактерия легионела). Това означава, че всяка централизирана система за водоснабдяване на сградата трябва да бъде защитена от Legionella, не само с ефективна филтрация и дезинфекция, но също така и чрез поддържане на температурата на водата в рамките на допустимите граници. Отоплителни решения на DEVI за горещо водоснабдяване за битови нужди, отговарят на изискванията на всички необходими сертификати за защита на тръби.

Освен това, DEVI предлага решения не само за електрическо подово отопление в баните, но и нагревателни рогозки против замъгляване на огледала и сушилни за кърпи, които са идеални за бани, кухни и обслужващи помещения.

Съвременните технологии предоставят на собственици и мениджъри на имоти възможността да използват различни начини за повишаване на енергийна ефективност и подобряване на безопасността на своите сгради. Освен това, при планиране на изграждането на новия дом, неговата реконструкция или ремонт, ние не само сме длъжни да спазваме местните правни норми, отнасящи се до околната среда, но също така трябва да мислим за природното наследство за бъдещите поколения.

Подово отопление за многофамилни къщи, квартири и апартаменти
Обмисляли ли сте да си монтирате комфортно подово отопление? Запознайте се с интелигентни решения на DEVI. Електрическо подово отопление може да се използва като допълнителен източник на топлина, например, в апартаменти или мезонети в големи сгради. Можете лесно да добавите тънката нагревателна рогозка DEVImat или пък системата DEVIdry по време на ремонта и да се насладите на комфортна температура на въздуха в помещението и на пода, при ниски външни температури навън, преди началото на отоплителния сезон. Когато централното топлоподаване за Вашата сграда стартира и включите радиаторите, можете просто да изключите електрическото подово отопление, и да го включите отново, ако желаете да се насладите на комфортно топъл под.

Електрическото подово отопление на DEVI остава невидимо и по този начин Ви предоставя повече възможности да създадете интериор по Ваш вкус, но заедно с това, преди всичко, подобрява общо ниво на комфорт за Вас и Вашето семейство. Освен това, електрическо подово отопление има предимство в по-прецизното регулиране и по-краткото време за реакция, отколкото водно подово отопление.

В продуктовата гама на DEVI можете да намерите решения, подходящи за всеки тип подово покритие, както и интелигентни терморегулатори, които позволяват да поддържате желаната топлина, и да контролирате консумацията на енергия.