Електрическо подово отопление за еднофамилни къщи

Искате да си купите нов дом или да направите ремонт в стария? Изберете DEVI

В DEVI — ще успеете да откриете не само енергийно ефективни, но и най-добрите ценови решения за отопление на всички помещения, както и интелигентни системи, поддържащи Вашите покриви, пътеки и подходи за достъп в сухо и безопасно състояние през цялата зима.

Системи за електрическо отопление DEVI могат лесно да бъдат монтирани както в хода на строителството на сградата, така и по време на ремонт.

Системите DEVI за подово отопление са невидими и позволяват да разполагате пълноценно със свободното място във Вашия дом, без да се съобразявате с отделяне на допълнително място за радиатори и тръбопроводи. Освен това, при използване на електрическо подово отопление няма нужда от периодични настройки на котела, които винаги са свързани с допълнително внимание и разходи.

Терморегулаторите DEVI заедно с мобилно приложение за cmартфони Ви позволяват да управлявате температурата във Вашия дом отдалечено. Където и да сте, ако имате връзка с Интернет, можете лесно да включите или изключите отоплението, както и да настроите желаната температура във всяка стая с помощта на телефона.

В днешно време електрическото подово отопление е предпочитаното решение за модерни енергийно ефективни жилища.