Други отоплителни решения

Нагреватели за огледала
Замъглените огледала са голям проблем, особено в малките бани, които бързо се изпълват с пара. Въпреки това, съществува просто и незабележимо решение на този проблем: монтиране на нагревателна рогозка на гърба на огледалото.

Рогозката нагрява огледалото и отстранява температурната разлика, която предизвика конденз върху студената повърхност на огледалото. Нагревателна рогозка монтирана на гърба на огледалото може да бъде свързана електрически така, че тя може да се включва заедно с осветлението в банята. Това ще Ви осигури комфортно незамъглено огледало дори след продължителен горещ душ.

Монтажа на нагревателната рогозка може лесно да се изпълни от всеки любител на “направи си сам”, като следва инструкциите за монтаж които сме описали. Важно е да не свързвате нагревателната рогозка към захранващата мрежа ако не сте сигурни, а свързването да се извърши от квалифициран електротехник. За нагряване на огледалата против замъгляване, препоръчваме да използвате нагревателно фолио DEVIfoil™ Mirror или нагревателна рогозка DEVImat ™.

Нагряването на огледала - просто и невидимо решение за отстраняване на замъгляване на огледалата. Нагревателна рогозка монтира се зад гърба на огледалото и извършва нагряването му по такъв начин, за да отстрани влиянието на конденза, натрупващ се на повърхността на огледалото с по-ниска температура. Вие можете да настроите нагряването на огледала така, че да се включи заедно с осветление в банята.