Sign up and start your training now.

Already a Danfoss Learning user? Log in

ОБУЧЕНИЯ И ЗНАНИЯ
Учете онлайн с DEVI в удобно за Вас време
С цел улеснение на монтажа на системите DEVI, имаме удоволствието да предложим обучение за всички монтажници на подово отопление, което включва специализирано онлайн-обучение, приспособимо към специфичните изисквания на всеки. Програмата за електронно обучение на DEVI включва ноу-хау за определени продукти, както и съвети и практически техники за техния монтаж. Няколко модула за обучение на монтажници са достъпни за момента, като скоро се очакват и други.

От както DEVI е част от Danfoss, нашите курсове за електронно обучение са достъпни на платформата за обучения на Danfoss. В нея можете да получите достъп до широк списък от други електронни учебни материали, включително теория на отопление и охлаждане, обучение за различни продукти и тяхното практическо приложение.

Модули на обучение:
• Въведение в DEVIreg™ Touch: описание на основите DEVIreg™ Touch.
• Работа с DEVIreg™ Touch: научете повече за функциите на терморегулатора и възможностите, които той предоставя.
• Предимства на DEVIreg™ Touch за крайния потребител: научете, как терморегулатора отговаря на изискванията на съвременния потребител от гледна точка на лесното управление.
• Ефективна работа с безжични системи: обучението по въпросите за безжични системи, включително съвети за работа с DEVILink.
• Основи на системите за подово отопление: въведение в решенията за електрическо и водно подово отопление и за тяхното практическо приложение.

Как да получите достъп до тези модули?
Достъп до онлайн материалите, можете да получите през портала за обучения на Данфос (Danfoss Learning). След като се регистрирате като потребител, можете да се запишете за достъп до отделните модули.

За да се регистрирате директно, кликнете върху линковете по-долу. За да получите достъп до отделните модули, трябва да сте влезнали в системата за обучения на Данфос, като регистриран потребител. Също така можете да влезете в система за обучения на Данфос (Danfoss Learning), след това да търсите отделните модули в платформата.