Tržišni lider u električnom podnom grijanju već 75 godina

Ove godine DEVI slavi svoju 75. godišnjicu. DEVI je od samog početka u Kopenhagenu 1942. godine, postao vodeći europski brand za električno podno grijanje unutar industrije. Dobitna formula? Najbolja tehnologija i jedinstveno razumijevanje kako električno podno grijanje donosi toplinu, udobnost i atmosferu u živote ljudi.

Vremena se mijenjaju, ali vrijednost domova za ljude ostaje ista. Dom je mjesto gdje se opuštate, punite baterije, živite i smijte. DEVI, utemeljena u Danskoj, zna sve o vrijednosti stvaranja udobnog doma, a ne najmanje danskog koncepta "hygge". Hygge se grubo prevodi kao "udobnost" to znači stvaranje tople atmosfere i uživanje u dobrim stvarima u životu s dobrim ljudima.
Tijekom proteklih 75 godina DEVI je podržavao stvaranje toplih, sigurnih i gostoljubivih kuća s električnim rješenjima podnog grijanja sa dugotrajnim učincima:
DEVI organizacija uzima zasluge i odgovornosti u stvaranju domova s atmosferom, toplinom i slobodom. Mi smo vitalni, ali neviđeni dio života ljudi u posljednjih 75 godina i nastavit ćemo biti zahvaljujući inovativnim rješenjima, vodećim stručnjacima na tržištu i suradnji sa profesionalcima.
DEVI 75 Years Logo

 

 

Proslavite sa nama na društvenim mrežama!

 

Facebook Icon

 

Twitter icon

 

Linkedin icon