O kompaniji DEVI

Tko smo

DEVI pruža svojim klijentima udobne uvjete života, stvarajući visokokvalitetna rješenja u području električkog grijanja s dugim vijekom trajanja. Mi djelujemo u interesu naših klijenata, nudimo najbolje jamstvo na tržištu - DEVIwarranty ™ uključuje ne samo zamjenu kabela ili mreže, nego i troškove instalacije i podnih materijala - s jamstvom do 20 godina!

75-godišnje nasljeđe DEVI električnog grijanja

Tvrtka je osnovana u gradu Kopenhagenu, Danska, 1942. godine, a njezin naziv - DEVI - je skraćenica od Dansk El-Varme Industri.

U početku tvrtka Devi proizvodila je grijače za industrijske svrhe. U ranim 60-im godinama DEVI je počeo pokazivati ​​interes za električne grijaće kabele, najstariji sustavi s grijaćim kablovima su stvoreni u tom periodu.

Naše vrijednosti

Na temelju naših Vizija, Misije i Vrijednosti, stvorili smo tri najvažnija koncepta koji karakteriziraju naše aktivnosti u skladu s vodiljom The Way To Go («Put kojim idemo"):

  • Mi smo globalni lider u području električnog grijanja.
  • Mi smo preferirani izbor.
  • Mi smo pouzdana tvrtka pogodna za poslovanje i u kojoj mnogi ljudi žele raditi.

Profesionalna suradnja

Brand DEVI pripada Danfoss Group, najvećoj danskoj industrijskoj grupi poduzeća. DEVI je globalni tržišni lider u sustavima podnog grijanja i najveći europski proizvođač električnih sustava grijanja. Nastojimo osigurati da bi proizvodi DEVI bili bezuvjetno odabrani kako od strane instalatere tako i od strane krajnjih korisnika.

DEVI djelokrug kreće od projektiranja, proizvodnje i prodaje suvremenih sustava električnog grijanja, koji je povoljan u usporedbi s onima na tržištu.