Obuka i stjecanje znanja

DEVI online obuka s vlastitim ritmom

Tehnologija instalacije sustava DEVI se odlikuje jednostavnošću. S obzirom na jednostavnost ugradnje DEVI proizvoda, rado ćemo podržati svakog tko želi instalirati električno grijanje pomoću specijalizirane online obuke, prilagođene specifičnim zahtjevima.  Program DEVI e-učenja uključuje „knou-hau“ za pojedine proizvode, kao i savjete i praktične tehnike za njihovo postavljanje. Nekoliko modula za elektroinstalatere je dostupno već sada, a uskoro će biti dostupni i drugi.

Budući da je DEVI dio Danfoss-a, naši e-learning tečajevi su dostupni na Danfoss platformi za e-učenje Danfoss Learning. Tamo možete dobiti pristup širokom spektru drugih elektroničkih obrazovnih materijala vezanih za grijanje i hlađenje, različite proizvode, kao i njihovu praktičnu primjenu.

Moduli obuke:

Uvod u DEVIreg™ Touch: opis osnova DEVIreg™ Touch.

Rad s DEVIreg™ Touch: saznajte više o karakteristikama termostata i mogućnostima koje on pruža instalaterima.

Prednosti DEVIreg™ Touch za krajnje korisnike: saznajte kako termostat zadovoljava zahtjeve suvremenog krajnjeg korisnika s gledišta jednostavnosti upravljanja.

Učinkovita uporaba sustava bežičnog sustava: obuka o bežičnim sustavima, uključujući savjete o radu s DEVI Link.

Uvod u podno grijanje: opća obuka o rješenjima električnog i vodenog podnog grijanja i  njihova praktična primjena.

Kako pristupiti modulima?

Pristup internetskim elektroničkim materijalima DEVI se može dobiti preko portala za učenje Danfoss Learning. Nakon što ste se registrirali kao korisnik, možete se prijaviti na module.

Za direktnu registraciju kliknite na linkove ispod. Kako biste pristupili e-modulima potrebno je izvršiti registraciju na Danfoss Learning platformi, a zatim ih potražiti na platformi.