Druga rješenja grijanja

Grijači ogledala

Zaparena ogledala mogu iritirati, pogotovo u malim kupaonicama koje se brzo pune parom. Ali postoji jednostavno i neprimjetno rješenje ovog problema - postavljanje grijaće mreže/folije na stražnju stranu ogledala.

Mreža grije ogledalo i eliminira učinak razlike u temperaturi koja uzrokuje pojavu kondenzacije na hladnoj površini ogledala. Grijaća mreža se montira iza ogledala tako da se uključuje zajedno s rasvjetom kupaonice. To vam pruža udobnost i  eliminira zaparenje ogledala čak i nakon dugog i tople kupke.

Montažu grijaće mreže iza ogledala može lako izvršiti bilo koja osoba obučena izvođenju radova po principu „uradi sam“ sukladno uputama za ugradnju. Međutim, molimo zapamtite da priključak na napajanje mora izvesti samo kvalificirani električar. Za zagrijavanje ogledala preporučujemo korištenje DEVIfoil™ Mirror.

Grijač ogledala je jednostavno i neprimjetno rješenje za odmagljivanje ogledala. Grijaća mreža se montira iza ogledala i zagrijava ga kako bi ukloniti utjecaj kondenzacije do koje dolazi na površini ogledala s nižom temperaturom. Grijač ogledala možete spojiti tako da se uključuje zajedno s rasvjetom kupaonice.