Hoteli i komercijalne građevine

Razlozi za instalaciju DEVI rješenja za električno grijanje u velikim javnim zgradama.

Tijekom cijele svoje povijesti poduzeće DEVI se odabirala kao preferirani dobavljač električnog grijanja za velike javne zgrade, trgovačke centre, hotele, uredske zgrade i zračne luke diljem svijeta.

Nema potrebe da se zagrijava cijeli volumen zraka u predvorju visine od 15 m kako bi  osigurali optimalnu toplinsku udobnost za posjetitelje  (na visini od 2 m iznad poda). Sustavi za podno grijanje, topljenje snijega i leda, grijanje cijevi i druge aplikacije su osnova električnih rješenja za grijanje poduzeća DEVI.

1. Iskustvo na velikim građevinskim projektima

Kao dokaz takvog radnog iskustva je suradnja DEVI-a s poznatim trgovačkim centrima, hotelima, uredskim zgradama i drugim javnim objektima. Poduzeće DEVI je zastupljeno u više od 66 zemalja diljem svijeta, a javni objekti opremljeni s pouzdanim DEVI rješenjima mogu se pronaći u cijelom svijetu. Lokalne trgovačke tvrtke DEVI pružaju velikim graditeljima profesionalnu podršku i tehničku pomoć za jednostavnu i učinkovitu suradnju.

2. DEVI pruža sigurnost

Naša rješenja uglavnom pružaju sigurnost i zaštitu od zaleđivanja svih vanjskih površina, kao što su kolni prilazi, pločnici, krovovi, oluci i cjevovodi. DEVI sustav za topljenje snijega i leda je namijenjen za sigurnu šetnju ljudi, promet vozila, kao i za minimiziranje šteta na zgradama tijekom zime.

Svaka zgrada s centraliziranim sustavom opskrbe vodom, kao što su bolnice, hoteli i stambene zgrade, moraju biti zaštićene od bakterije Legionele ne samo putem efikasnog filtriranja i dezinfekcije, nego i održavanjem temperature vode u dozvoljenom rasponu kako bi se izbjegle opasnosti od pojave legionele. DEVI sustavi grijanja zagrijavanja sanitarne vode zadovoljavaju zahtjeve svih potrebnih certifikata za takve cijevi.

3. Ekonomske prednosti

Termostati DEVIreg ™ opremljeni s naprednim osjetnicima vlage (za vanjske sustave) ili uređajima za detekciju otvaranja prozora (za grijanje prostora) osiguravaju da se optimalni rezultati postižu uz minimalnu potrošnju energije.

Valja naglasiti da su troškovi rada i instalacije vanjskih DEVI sustava niski, ukoliko se uzmu u obzir preventivne prednosti sustava. Lako možete izbjeći svakogodišnja novčana ulaganja u ručno uklanjanje snijega i posipavanje prometnica solju. Osim toga, možete izbjeći troškova popravke uzrokovanih djelovanjem leda, snijega i oštećenja izazvanih solju.

DEVI je izabran kao partner za električno grijanje u hotelima, trgovačkim centrima ili odmaralištima diljem svijet, uglavnom iz ekonomskih razloga.

4. DEVI pruža udobnost

Podno grijanje je najveći pokazatelj udobnosti za goste vašeg hotela ili apartmana. Ono raspodjeljuje toplinu ravnomjerno po cijelom podu i osigurava odgovarajuću ugodnu toplinu za noge, tijelo i glavu. Ugodna toplina, grijući noge, polako se diže gore i zagrijava vaše tijelo. Podno grijanje omogućuje smanjenje prosječne temperature prostorije za 2 ºC bez utjecaja na stupanj udobnosti. To znači da temperatura može se smanjiti za oko 20%, što je ekonomski i ekološki korisno.

5. Do 20 godina pune garancije za DEVI kablove i mreže

Svi DEVI proizvodi proizvedeni su u EU prema najvišim standardima kvalitete. I to je razlog zašto možete računati na DEVI. Zahvaljujući osiguranju kvalitete nudimo najbolju 20-godišnju punu garanciju za grijaće elemente DEVI, koja uključuje troškove instalacije i podnih materijala, kao što su zidarski radovi i keramičke pločice.