Višestambene zgrade - stanovi i apartmani

Električno grijanje za višestambene zgrade

Uzimajući u obzir udobnost i sigurnost stanovnika zgrade, smanjenje utjecaja na okoliš i finalne operativne troškove, DEVI je idealan partner za grijanje prostorija – nudi komforno električno grijanje podnih površina, odmagljivanje ogledala i sušenje ručnika u kupaonici, kao i sustav za zaštitu cjevovoda od smrzavanja i rješenja za otapanje snijega i leda za stambene zgrade.

Najnoviji građevinski propisi (ASHRAE 188-2015, IEC 62395-2 i CIBSE TM13) zahtijevaju da sustavi opskrbe toplom vodom osiguravaju ne samo maksimalnu udobnost i učinkovitost, nego i mjere za kontrolu ispravnosti vode (na Legionelu). To znači da svaka zgrada s centraliziranim sustavom opskrbe vodom treba da bude zaštićena od bakterije Legionele ne samo putem efikasnog filtriranja i dezinfekcije, nego i održavanjem temperature vode u dozvoljenom rasponu sukladno Plana upravljanja rizikom (vezanim za Legionelu). Sustavi grijanja DEVI za zagrijavanja sanitarne vode zadovoljavaju zahtjeve svih certifikata za takve cijevi.

Osim toga, DEVI nudi rješenja ne samo za podno grijanje u kupaonicama, nego i za grijaću mrežu (grijač ogledala) koja sprečava zamagljivanje ogledala u kupaonicama, za grijače ručnika koji su pogodni za kupaonice, kuhinje i pomoćne prostorije.

Suvremene tehnologije daju vlasnicima kuća i menadžerima različite mogućnosti za poboljšanje energetske učinkovitosti i sigurnosti svojih zgrada. Osim toga, kada se planira izgradnja novog doma, njegova rekonstrukcija ili popravak, moramo biti u skladu ne samo s lokalnim propisima koje se odnose na zaštitu okoliša, nego i misliti na prirodne baštine za buduće generacije.

Podno grijanje za stanove i apartmane

Jeste li razmišljali o iskustvu komfornog podnog grijanja? Saznajte više o inteligentnim rješenjima DEVI.

Električno podno grijanje može se primijeniti kao dodatni izvor grijanja u stanovima i apartmanima, u većim zgradama. Lako možete montirati tanke grijaće mreže DEVImat ili DEVIdry tijekom rekonstrukcije i uživati u toploj prostoriji i u toplom podu kad temperatura okoline padne prije početka sezone grijanja.

Kada radijatori u vašim zgradama počinju raditi, možete isključiti podno grijanje i ponovno ga uključiti kad god želite uživati u toplom podu.

Diskretno i nevidljivo podno grijanje daje Vam više mogućnosti za dizajniranje interijera prema svom ukusu, ali prije svega povećava razinu udobnosti za vas i vašu obitelj u vašem domu. Osim toga električno podno grijanje ima precizniju regulaciju temperature i vrijeme reakcije u usporedbi s vodenim podnim grijanjem.

U asortimanu proizvoda DEVI možete pronaći rješenja grijanja za svaki tip podnih obloga, kao i inteligentne termostate koji omogućuju da se održava željena temperatura i kontrolira potrošnja energije.