Zračne luke i helidromi

DEVI električni sustavi za zračne luke i heliodrome

Obično gužve na zračnim lukama zahtijevaju posebna rješenja kako bi se osigurala sigurnost  i udobnost za putnike tijekom zimske sezone. One moraju pružati udobnost za putnike tijekom dugih putovanja, ali iznad svega, oni moraju biti sigurne za zrakoplove, neovisno o vremenskim uvjetima. Parking pozicije za avione nikada ne smiju biti klizave, a sve linije uzletno-sletnih staza (pista) trebaju biti vidljive. Primjena električnog vanjskog grijanja DEVI na parking pozicijama za zrakoplove i zrakoplovnim pistama štite ih od snijega i leda i čini izvođenje svakodnevnih operacija jednostavnijim i sigurnijim.

Slična je situacija u odnosu na helikoptere hitne medicinske službe, čiji se letovi sprovode u skladu s posebnim zahtjevima za sigurnost i zdravstvenu zaštitu pacijenta. Takvi medicinski letovi provode se za spašavanje ljudskih života. Stoga, osiguravanje odgovarajućih uvjeta za slijetanje helikoptera ima presudno značenje. Grijaći kabeli DEVI osiguravaju najbolje uvjete za kratko i sigurno polijetanje i slijetanje, neovisno o vremenskim uvjetima.

Brojne međunarodne zračne luke i lokalni helidromi su opremljeni s pouzdanim sustavima grijanja DEVI koji osiguravaju sigurnost letova i mogućnost sprovođenja letova u bilo kojem trenutku.