Druga rješenja grijanja

Grijači ogledala

Zaparena ogledala mogu iritirati, pogotovo u malim kupaonicama koje se brzo zapare. DEVI nudi jednostavno i neprimjetno rješenje problema - postavljanje grijaće folije na stražnju stranu ogledala.

Folija grije ogledalo i eliminira učinak razlike u temperaturi koja uzrokuje pojavu kondenzacije. Grijaća folija iza ogledala se montira tako da se uključuje zajedno s rasvjetom kupaonice. To vam pruža udobnost,  eliminira zaparenje ogledala i troši ne više od 60W energije.

Grijaća folija se lagano montira na stražnjoj strani ogledala. Međutim, molimo da obraite pozornost da priključak za napajanje mora izvesti kvalificirani električar. Za zagrijavanje ogledala preporučujemo korištenje DEVIfoil™ Mirror.

Grijači ručnika

Vlažni ručnici, s mirisom plijesni u kupaonici mogu uzrokovati higijenske probleme i neugodni su na dodir. DEVI će im pomoći  da tijekom dana ostanu suhi i čisti na jednostavnom i elegantnom grijaču ručnika.

DEVIrail™ - je grijač ručnika koji se lagano montira i idealan je za kupaonice, kuhinje i kuće za odmor. Grijač ručnika ima nisku potrošnju energije i može se uključivati / isključivati kad god je potrebno.

Suvremeni i univerzalni dizajn dobro izgleda u interijerima svih vrsta, a može se izabirati varijanta s kromiranom ili bijelom površinom. DEVIrail™ je dostupan u varijantama snage 20W, 40W i 60W.

Ventilatorski grijači - kaloriferi

Ventilatorski grijač - kalorifer DEVItemp™  - je kompletni prijenosni sustav grijanja koji pruža privremeno, ali učinkovito rješenje grijanja. Konstrukcija ventilatorskog grijača je osmišljena da izdrži uvjete hladnoće, vrućine, vlage i teške uvjete rada na gradilištima.

Ugrađeni termostat osigurava da tražena temperatura ostane konstantna, istovremeno umanjujući potrošnju energije na najnižu moguću mjeru. Ventilatorski grijač se može koristiti kao prijenosni grijač ili montirati na stalnom mjestu.

DEVItemp™ je dostupan u varijantama snage 3 kW, 6 kW, 9 kW, 15 kW i 21 kW.

Grijanje zračenjem

Neprimjetno grijanje. Grijači zračenjem griju neprimjetno i bešumno. Njihov diskretan dizajn dobro se stapa s pozadinom u svim interijerima, a proces grijanja ne uzrokuje kretanje zraka. Montaža na stropu ostavlja zidove slobodnim.

Zonsko i više zonsko grijanje. Kada koristite grijače zračenjem u različitim dijelovima iste sobe možemo imati različite temperature. To znači da je moguće uštedjeti energiju i poboljšati udobnost. Grijači zračenjem također pružaju efikasnu i ekonomičnu zaštitu od hladnih zona. Toplina iz grijača prirodno se prenosi do mjesta gdje je najpotrebnija, to jest, hladne površine (kao što su prozori) privući će toplinu iz grijača.

Grijači za sprečavanje kondenzacije

Grijači za sprečavanje kondenzacije DEVItronic™  su idealno rješenje za izbjegavanje problema povezanih s kondenzacijom u električnim instalacijama kao što su razvodni ormari.

DEVItronic™ rješava probleme s vlagom i kondenzacijom povećanjem temperature po nekoliko stupnjeva u odnosu na okolinu.

DEVItronic™ ima veliku površinu i nisku temperaturu površine zbog čega grijaći element ne oštećuje tiskane pločice i plastična kućišta.

Grijači ogledala
DEVIfoil™ Mirror
Sušilo ručnika
Pribor DEVIrail™