Grijaće mreže

Grijaće mreže DEVI – su univerzalne grijaće mreže razvijene za različite aplikacije, uključujući grijanje kuća i poslovnih zgrada, kao i druga rješenja grijanja za unutarnje prostore i vanjske površine.

DEVI nudi cijelu paletu grijaćih mreža za sustave podnog grijanja i zagrijavanja vanjskih površina. Budući da DEVI se grijaće mreže za unutarnje prostore odlikuju malom debljinom i jednostavnošću montaže, one se često koriste u projektima rekonstrukcija gdje mogu biti postavljene direktno na postojeći pod. Mreže su vrlo pogodne za ugradnju sustava električnog grijanja na velikim područjima.

Pri montaži mreža za podno grijanje kod novijih objekata ugradnja je moguća ispod svih tipova podnih obloga, kao što su keramičke pločice, laminat, drvo. Unikatni okrugli profil (minimalna visina 3 mm) ovih mreža i njihova pouzdana konstrukcija osiguravaju brzu, jednostavnu i sigurnu montažu, što je najpogodnije za renoviranje postojećih podova. Dodajte tome našu 20-godišnju garanciju koja se odnosi na sam proizvod, njegovu instalaciju i zamjenu podne obloge - i vi ćete shvatiti da vaš pod je u sigurnim rukama!

Unutarnje grijaće mrežice
DEVIcomfort™ 100/150 DTIR
DEVIheat™ 150S
Vanjske grijaće mreže
DEVIasphalt™ 300T
DEVIsnow™ 300T