Regulacija

Sobni termostati i sustavi za regulaciju

Širok izbor termostata kompanije DEVI odlikuju se ne samo modernim dizajnom, nego i  mogućnošću daljinskog upravljanja električnim grijanjem s mobilnog uređaja.

Elektronički termostati DEVIreg™ s podnim osjetnikom omogućuju preciznu regulaciju Vašeg sustava podnog grijanja. Podovi će uvijek biti topli i ugodni na dodir, istovremeno ograničeni da ne bi bili prevrući kao ne bi došlo do oštećenja podne konstrukcije. Dakle, temperatura će se uvijek održavati u preporučenom rasponu, koju je odredio sam proizvođač podnih obloga.

DEVIreg™ termostati su stvarno dobar izbor za kontrolu operativnih troškova tijekom eksploatacije. U kombinaciji s grijaćim elementom ispod površine poda i vrlo preciznom regulacijom temperature pomoću termostata nude iznimno visoku energetsku učinkovitost. Kao rezultat toga, termostat DEVIreg™  vrlo precizno regulira temperaturu u prostoriji što dobro utječe na vašu udobnost  i na vaš novčanik.

Inteligentni termostati DEVI su najlakši način uštede energije i smanjenja troškova za električno grijanje. Jednostavan izbornik čini programiranje vašeg sustava grijanja iznimno dostupnim i laganim. Koristeći inteligente funkcije najnovije serije termostata DEVIreg™  možete uštedjeti i do 30% vašeg računa za energiju. Najnovije verzije, kao što su DEVIlink™  s aplikacijom Danfoss App ili DEVIreg™ Smart s aplikacijom DEVIsmart™ App omogućuju Vam da regulirate svoje električno podno grijanje gotovo s bilo kojeg mjesta - gdje možete doći do Internet veze.

Zahvaljujući optimalnom postavljanju ispod poda i preciznoj regulaciji temperature pomoću termostata DEVIreg™,  prosječna sobna temperatura može se smanjiti za 1-2 °C u usporedbi s tradicionalnim vodenim grijanjem. Ovo smanjenje temperature ne utječe na razinu udobnosti u prostoru.

To znači da se gubitak energije može smanjiti i do 10 - 20%, što je ekonomski i ekološki korisno. Dodatna prednost podnog grijanja DEVI  je povoljnija montaža u odnosu na druge sustave grijanja sa sličnim karakteristikama.

Vanjski termostati i regulacijski uređaji

DEVI čini zimsku sezonu sigurnijom i udobnijom.

Kada snijeg počne ili prestane padati, regulator reagira na vremenske promjene i brzo se uključuje ili isključuje.

Idealan regulator za vanjske površine, krovove i oluke bi trebao biti opremljen osjetnicima vlage i temperature kako bi uspješno reagirao na prvu pojavu snijega. Kada temperatura padne na određenu razinu, na primjer, do 0 , osjetnici za snijeg o tome šalju signal termostatu, i sustav grijanja se uključuje.

Kada osjetnici detektiraju da je temperatura viša od, na primjer, 4 (zadana postavka), a grijana površina prema očitavanjima osjetnika je suha, sustav se isključuje. Uvijek ga možete uključili / isključiti ručno.

DEVI preporučuje potpuno automatski model DEVIreg™ 850 sa osjetnicima vlage i temperature koji detektiraju topljenje snijega i leda na vanjskim površinama, kao što su pločnici, ceste i rampe, a također je pogodan za krovove, oluke, žljebove i odvodne cijevi.

U širokom izboru DEVI regulatora za vanjsko grijanje, uvijek postoji varijanta idealna za vaše potrebe.

Termostati za podno grijanje
DEVIlink™
DEVIreg™ serija 130
Devireg™ 530 serija
DEVIreg™ Touch
Termostati za otapanje snijega i leda
DEVIreg™ 316
DEVIreg™ 330
DEVIreg™ 610
DEVIreg™ 850