Sustavi električnog grijanja osmišljeni za suhu ugradnju

Čista, jednostavna i brza montaža.

Sustavi električnog grijanja osmišljeni za suhu ugradnju omogućuju vam da ugradite podno grijanje ujutro i uključite grijanje u istom danu poslije podne, nakon polaganja nove podne obloge. Dakle, ne morate čekati nekoliko tjedana da se estrih osuši.

Ovi sustavi mogu se postavljati na betonske podove ili neposredno na drvene podove bez dodatne pripreme. Sustavi DEVIdry ™ i DEVIcell ™ pružaju dodatnu izolaciju prema estrihu.

Sustav grijanja DEVIdry ™

DEVIdry ™  zamjenjuje normalnu spužvastu podlogu za drvene podove, tako da se podno grijanje može instalirati u jednom potezu; moguća je suha ugradnja ispod tepiha i drvenih podova.

Sustav podnog grijanja DEVIdry ™ se sastoji od grijaćih elemenata visine 8 mm, unutar kojih se nalazi grijaći kabel. Ovo je „sve u jednom“ grijaći elemenat i kao takav se može postavljati ispod drvenih podova, parketa, laminata i tepiha do 22 mm debljine.

DEVIdry™ - je idealno rješenje za renoviranje. Brz, jednostavan i vrlo lagan za montažu. Idealano rješenje za pouzdano podno grijanje u dnevnim sobama, dječjim sobama, podrumima i drugim prostorijama.

Izolacijske montažne ploče DEVIcell™

Ukoliko preferirate grijaće kablove, uvijek možete koristiti montažne ploče DEVIcell™ s izolacijom i grijaćim kablovima DEVIflex™ 10T ili DEVIflex™ 6T; to će osigurati brzo i jednostavno postavljanje električnog podnog grijanja ispod drvenih podova. Pri ugradnji DEVIcell ™ grijaći kablovi se ne uranjaju u mokri cement. Umjesto toga, kablovi se lagano postavljaju u utore na pločama  DEVIcell ™ , nakon čega se novi drveni pod može polagati direktno na ploče.

DEVIcell™ sastoji od polistirenske ploče debljine 12 mm i aluminijske ploče debljine 0,8 mm s kabelskim utorima na svakih 10 cm.

Grijaći film/folija za stropno grijanje DEVIfoil™

Grijaći film/folija za stropno grijanje DEVIfoil™ Ceiling sastoji od električno provodljive metalne folije izrađene od specijalne legure položene između dva sloja visokokvalitetnog višeslojnog umjetnog materijala. Točka topljenja metalne folije je ispod točke topljenja materijala kojim je obložen, što osigurava vatrootpornost sustava grijanja. Dužina hladnog kraja kabela je 3 m. U razmacima od 30 cm smješten je izolacija koje se može koristiti za pričvršćivanje folije.

DEVIdry™ sustav grijanja
DEVIdry™
DEVIdry™ Kit
DEVIcell™ izolirane montažne ploče
Devicell™ Dry