Anden opvarmning

Spejlvarme

Duggede spejle kan være irriterende. Særligt i mindre badeværelser har spejle en tendens til at dugge hurtigt. Men vi har en simpel og usynlig løsning på problemet: installation af varmemåtte bag spejlet.

Måtten opvarmer spejlet, så effekten af temperaturforskellene udlignes, og fugten, der dannes på overfladen af et koldt spejl, forsvinder. Du kan opsætte spejlvarmemåtten, så den tænder samtidigt med lyset til badeværelset. Det giver en bedre komfort, at spejlet ikke dugger til, selv efter et meget langt og varmt bad.

Ved at følge vores installationsvejledning er det nemt for enhver gør det selv-entusiast at installere varmemåtten bag spejlet. Men husk på, at tilslutning til hovedstrømforsyningen skal udføres af en autoriseret elektriker. Til opvarmning af spejle anbefaler vi DEVIfoil™ Spejl eller DEVImat™.

Spejlvarme er en simpel og usynlig løsning til at undgå duggede spejle. En varmemåtte installeres bag spejlet, og opvarmer det for at fjerne effekten af fugten i luften, der sætter sig som dug på kolde spejle i et bademiljø. Du kan indstille spejlvarmen, så den tænder samtidigt med lyset til badeværelset.

DEVI bag effektiv og økonomisk frostsikring af rør
Vinterkuldens udendørs problemer afhjælpes effektivt og energiøkonomisk med deviflex varmekabler kombineret med en devireg termostat.
Elektrisk snerydning sætter stopper for uforudsete udgifter
Snefri gågade
DEVI sikrer isfri adgang til kunsten i Århus
For Aros Aarhus Kunstmuseum er det vigtigt at sikre optimale adgangsforhold for de over 300.000 årlige besøgende. Derfor er der installeret DEVI’s is- og snesmeltningssystem under trappen til hovedindgangen
Undgå livsfarlige istapper med varmekabler på taget
Med Danfoss’ varmekabler i tagrenden undgår man sylespidse og livsfarlige istapper
Varmesystem sikrer tagkonstruktioner mod is og sne
Øg sikkerheden med et intelligent elektrisk varmesystem, som enkelt og effektivt smelter is og sne, og leder det væk gennem tagrender og nedløbsrør.