Anden opvarmning

Spejlvarme

Duggede spejle kan være irriterende. Særligt i mindre badeværelser har spejle en tendens til at dugge hurtigt. Men vi har en simpel og usynlig løsning på problemet: installation af varmemåtte bag spejlet.

Måtten opvarmer spejlet, så effekten af temperaturforskellene udlignes, og fugten, der dannes på overfladen af et koldt spejl, forsvinder. Du kan opsætte spejlvarmemåtten, så den tænder samtidigt med lyset til badeværelset. Det giver en bedre komfort, at spejlet ikke dugger til, selv efter et meget langt og varmt bad.

Ved at følge vores installationsvejledning er det nemt for enhver gør det selv-entusiast at installere varmemåtten bag spejlet. Men husk på, at tilslutning til hovedstrømforsyningen skal udføres af en autoriseret elektriker. Til opvarmning af spejle anbefaler vi DEVIfoil™ Spejl eller DEVImat™.

Spejlvarme er en simpel og usynlig løsning til at undgå duggede spejle. En varmemåtte installeres bag spejlet, og opvarmer det for at fjerne effekten af fugten i luften, der sætter sig som dug på kolde spejle i et bademiljø. Du kan indstille spejlvarmen, så den tænder samtidigt med lyset til badeværelset.