Enfamiliehuse

Elopvarmning af boliger

Overvejer I at købe et nyt hus eller renovere et gammelt? Så vælg DEVI på grund af vores fokus på varme og sikkerhed.

Hos DEVI får I ikke kun energi- og omkostningseffektive elvarmeløsninger til hvert enkelt rum; I får også intelligente systemer, der holder taget og indkørslen tør og sikker i vintermånederne.

DEVI's elektriske varmesystemer er nemme at installere i forbindelse med nybyggeri samt renovering.

Med usynlige gulvvarmesystemer er det muligt at indrette rummene, som I ønsker, uden at skulle tage hensyn til, hvor radiatorer og rør skal placeres. Derudover er I med elektrisk gulvvarme ikke forpligtet til at udføre periodisk kontrol af kedlen – noget man ofte glemmer og som er endnu en udgift.

Med DEVI's termostater med mobilapps til din smartphone kan du styre temperaturen i din bolig, også når du ikke er hjemme. Uanset hvor du befinder dig, kan du nemt tænde eller slukke for varmen eller indstille en bestemt temperatur i de enkelte rum via mobilen. Det kræver blot, at du har adgang til internet.

I dag er elektrisk gulvvarme den mest populære løsning i moderne energieffektive boliger.

Effektiv genvej til varme under trægulve
Skyd genvej til velvære og lun familiehygge i stuen med isolerende alu-plader fra DEVI, der gør det let at montere gulvvarme under træ.
Lette plader lægger grunden til velvære
Med Devicell isoleringsplader fra DEVI er det nu muligt at sige farvel til al besværet med våd cement og i stedet klare installationen af elektrisk gulvvarme på en enkelt dag
Varme og velvære på badeværelset
Med elektrisk gulvvarme er scenen sat for nydelse og afslapning langt væk fra hverdagens stress og jag – uden at man skal bekymre sig om, at elregningen løber løbsk.
Telefonnummer - altid samme gode service
Få nemt fat I os med vores direkte telefonnummer til DEVI teknisk support.