Flerfamiliehuse – lejligheder

Med tanke på beboernes komfort og sikkerhed, en lavere miljøpåvirkning samt de endelige driftsomkostninger er DEVI den ideelle partner til indendørs opvarmning såsom elektrisk komfortopvarmning af gulve, dugfri spejle og tørre håndklæder, men også til rørsikring og is- og snesmeltningsløsninger til boliger.

De seneste bygningsreglementer (ASHRAE 188-2015, IEC 62395-2 og CIBSE TM13) kræver, at varmtvandssystemer garanterer højeste komfort og nyttevirkning samt tager foranstaltninger til bekæmpelse af Legionella. Det betyder, at hver bygnings centraliserede vandsystem skal beskyttes mod Legionella, ikke blot gennem effektiv filtrering og desinfektion, men også ved at holde vandtemperaturen inden for kontrolgrænsen i risikohåndteringsplanen for Legionella. DEVI's varmesystemer til varmt brugsvand opfylder kravene i alle de påkrævede certifikater, hvad angår denne type rørsikring.

DEVI leverer ikke blot gulvvarmeløsninger til badeværelser, men også måtter til dugfrie spejle samt håndklædetørrere, der er ideelle til badeværelset, køkkenet og bryggerset. 

Moderne teknologi giver ejere og ejendomsadministratorer mange muligheder til at forbedre energieffektiviteten og sikkerheden i bygninger. Derudover bør vi ikke blot respektere de lokale miljølove, når vi planlægger nybyggeri, renovering eller istandsættelse; vi bør også tænke på den naturarv, vi efterlader til de fremtidige generationer.

Gulvvarme i lejligheder

Har du overvejet at prøve den komfortable løsning med gulvvarme? Tag et kig på DEVI's intelligente løsninger.

Elektrisk gulvvarme kan tilføjes som en ekstra varmekilde i lejligheder i større bygninger. Det er nemt at tilføje en tynd DEVImat™ eller DEVIdry™ i forbindelse med renovering, for derefter at kunne nyde en opvarmet lejlighed – og ikke mindst et opvarmet gulv – når temperaturen udenfor falder.

Når radiatorerne i bygningen tænder, er det nemt at slukke for gulvvarmen – eller tænde den igen, når du gerne vil nyde godt af opvarmede gulve.

Med diskret og usynlig gulvvarme får du flere og bedre muligheder for at indrette din bolig, som du ønsker, men frem for alt giver gulvvarme dig og din familie en samlet set bedre varmekomfort. Elektrisk gulvvarme har også den fordel, at systemet har en mere nøjagtig varmeregulering og reaktionstid sammenlignet med vandbaseret gulvvarme.

Blandt udvalget af DEVI-produkter finder man løsninger, der er skræddersyede til alle typer gulvbelægninger, og intelligente termostater, der opretholder det ønskede varmeniveau og styrer energiforbruget.

Undgå livsfarlige istapper med varmekabler på taget
Med Danfoss’ varmekabler i tagrenden undgår man sylespidse og livsfarlige istapper
Varmesystem sikrer tagkonstruktioner mod is og sne
Øg sikkerheden med et intelligent elektrisk varmesystem, som enkelt og effektivt smelter is og sne, og leder det væk gennem tagrender og nedløbsrør.