Industribeholdere

Industribeholdere

Med de store mængder følsomme stoffer, der opbevares i store tanke, er det afgørende at holde den rette temperatur i sådanne tanke året rundt uanset vejrforholdene. Den mest fleksible og effektive løsning til industribeholdere er DEVI's elektriske varmekabler. 

Vi tilbyder varmesystemer, der garanterer sikkerhed i branchen og sikre rør. Frostsikringssystemer kan bruges til forskellige rør, tanke og beholdere inden for landbrugs- og industrisektorer, eksempelvis gastanke, olietanke eller vandtanke til brandslukning.

Det kan være nødvendigt at beskytte rør og tanke mod frost og temperaturer, der sniger sig ned under det påkrævede niveau, for at sikre fri passage af materialer. Det er også vigtigt at holde en vis minimumtemperatur i tankene for at undgå problemer med tyktflydende væske, størkning eller frostskader i tanken.

Hvis der er behov for at opretholde en vis temperatur, skal man kompensere for varmetabet gennem isoleringen for at undgå de risici, der kan opstå på grund af lave temperaturer eller is, også selv om tanken er isoleret. Det kan gøres ved at fastsætte DEVI's varmekabler på rør eller tanke.