Lufthavne og helikopterdæk

DEVI Electrical Heating Systems for Airports and Heliports

Tæt fyldte lufthavne kræver som regel særlige løsninger, når det kommer til passagernes sikkerhed og komfort i vintermånederne.  Lufthavnene skal ikke blot yde komfort til passagerer på lange rejser; de skal mest af alt være et sikkert sted for flyene uanset vejrforholdene. En forplads må aldrig være glat, og alle streger på start- og landingsbanen skal være synlige. Med DEVI's elektriske udendørs varmeløsning holdes forpladser og landingsbaner fri for is og sne og gør den daglige drift lettere og mere sikker. 

På samme måde skal helikopterdæk på hospitaler opfylde bestemte sikkerhedsmæssige og lægefaglige krav for patienter. Denne type sygetransport er med til at redde liv. Derfor er det afgørende vigtigt at holde helikopterlandingspladser ryddede og tørre. DEVI's varmekabler sikrer de bedst mulige forhold for kort og sikker take-off og landing uanset vejrforholdene.

Flere internationale lufthavne og lokale helikopterdæk er udstyret med DEVI's pålidelige varmeløsninger, der gør det sikkert for flyene og sørger for, at de altid kan komme i luften.