Stadions

Elektrisk varme til stadions og andre græsbaner 

I forbindelse med både professionelle og internationale stadions, er der krav til en meget høj standard for banernes beskaffenhed og overflader.

Der er vigtigt at eliminere risikoen for både dårlige spillefaciliteter og aflysninger af kampe der relatere sig til dårlige vejrforhold, som kraftig regn, is eller sne.

I henhold til FIFA’s 5. udgave af ”Tekniske anbefalinger og krav” (paragraf 4.2): ”I kolde klima-områder, skal spillebanerne være udstyret med et varmesystem i banen for at kunne forhindre frost i kolde og hårde vintre.   

DEVI elektriske Varme system holder jordtemperaturen på en passende temperatur og hjælper med til at opretholde en god kvalitet på banerne igennem hele sæsonen.

DEVI tilbyder et bredt udvalg af varme kabler, varmekabelmåtter og termostater til installation i fodboldbaner og andre baner til sport. 

Som den globale leder inden for el-varme har DEVI bevist sin ekspertise med løsninger til stadions der anvendes til fodbold, atletik og mange andre sportsgrene, herunder også indspilningsgreens. Vores elvarmeløsninger passer godt til både naturligt græs såvel som kunstgræs.