ASFALT

DEVI Is- og snesmeltningssystem i asfalt

Der har i de seneste år floreret talrige historier om menneskelige og finansielle omkostninger forårsaget af hårdt vintervejr. Skader på ejendom, forøgede vedligeholdelsesudgifter, tab af produktivitet, stigende forsikringspræmier, personskader og det der er værre. Installation af DEVI Is- og snesmeltningssystem sikrer en stabil løsning på problemer, der opstår i forbindelse med koldt vejr. Det overordnede formål med systemet er at smelte og fjerne sne og is fra færdselsarealer.

DEVIasphalt™ serien introducerer helt nye standarder for højtydende kabler, der bruges til is- og snesmeltning på asfalterede udearealer.

DEVI anbefaler DEVIasphalt™ kabler og måtter til asfaltinstallationer, da de kortvarigt kan klare temperaturer op til 240 °C. Med denne type kabler og måtter er det ikke nødvendigt med et sandlag over kablet. Det sparer tid og installationsomkostninger. For at undgå at beskadige kablerne bør tungt maskineri (tromler eller asfaltudlæggere) ikke bruges. Asfaltlaget bør have en tykkelse på mindst 5 cm fra toppen af DEVIasphalt™ varmekablerne. En elektriker skal sikre, at der er foretaget målinger for kabel- og isolationsmodstand både før og efter udlægning af asfalt.

DEVI Is- og snesmeltningssystem i asfalt består af DEVIasphalt™ varmekabler, DEVIreg™ termostater og installationstilbehør.

DEVIreg™ termostater med følere sørger for, at der opnås optimale resultater med så lidt energi som muligt.


Anbefalinger til DEVI Is- og snesmeltningssystem i asfalt

Det overordnede formål med DEVI Is- og snesmeltningssystem i asfalt er at smelte og fjerne sne og is fra asfaltbelagte overflader:

Hoteller og erhvervsejendomme
• Lufthavne og helikopterdæk
• Veje

DEVI Is- og snesmeltningssystem i asfalt er et system, der installeres direkte i asfalten, så man omgående undgår ophobning af sne og isdannelse.


Applikationsmanual: Is- og snesmeltningssystem i asfalt

Denne applikationsbeskrivelse indeholder DEVI's anbefalinger til design og installation af is- og snesmeltningssystemer til anvendelse i asfalt. Den giver vejledning i layout for varmekabler, elektriske data og systemkonfigurationer.

Download produktkatalog 2022
Her kan du hente DEVI produktkatalog for 2022