INDENDØRS

DEVI Indendørs gulvvarmesystem

Al varme stiger opad! Dette enkle faktum forklarer, hvorfor et gulvvarmesystem giver mere komfortabel varme end det alternative radiatorsystem. Radiatorsystemet giver konvektiv luftbevægelse op til hovedhøjde og loft, for kun at bevæge sig nedad igen som en kold luftstrøm omkring fødderne. DEVI gulvvarmesystem giver derimod en behagelig varme til fødder, krop og hoved.

DEVI gulvvarmesystem sikrer komfortable rumtemperaturer, både derhjemme, på kontoret, på værkstedet, i sportshaller eller stort set alle steder, hvor der er behov for komfortabel varme. Det er ligeledes vigtigt at DEVI gulvvarmesystem kan installeres i alle gulvtyper, uanset om det er nye beton- eller trægulve eller renoverede gulve.

DEVI gulvvarmesystem har lang levetid. Helt praktisk så holder DEVI varmekabler og varmemåtter lige så længe som huset, hvor de er installeret, og der er ikke behov for vedligeholdelse!

Typiske anvendelser af gulvvarmesystemer er i forbindelse med badeværelser, køkkener, soveværelser, kontorer, eller overalt hvor der er behov for komfortable varme uanset gulvkonstruktioner.

DEVI gulvvarmesystemer består af DEVI varmekabler, varmemåtter, DEVIreg™ termostater og installationstilbehør.

DEVIreg™ termostater med følere sørger for, at der opnås optimale resultater med så lidt energi som muligt.

Anbefalinger til DEVI Indendørs gulvvarmesystem

Det overordnede formål med DEVI Indendørs gulvvarmesystem er at give en komfortabel luft- og gulvtemperatur i rummet:

Hoteller og erhversbygninger
Flerfamiliehuse - Lejligheder
Marine og transport
Enfamiliehuse


Applikationsmanual: Indendørs gulvvarmesystemer
Denne applikationsbeskrivelse indeholder DEVI's anbefalinger vedrørende design og installation af gulvvarmesystemer til indendørs applikationer. Den giver vejledning i placering af varmekabler, elektriske data og systemkonfigurationer.
 

 

 

 

Videos

DEVIflex™ varmekabler: Sådan installeres de 
Installation af elektriske gulvvarmekabler
Installation af elektriske gulvvarmemåtter
DEVIdry™ – gulvvarme

Download produktkatalog 2022
Her kan du hente DEVI produktkatalog for 2022