SPORTSBANER

DEVI's elvarmeløsninger til sportsbaner

Det fleste moderne stadioner er multifunktionelle bygninger, der danner rammerne for sportsbegivenheder og andre events uanset vejrforholdene og antallet af tilskuere. Den største udfordring er at bevare banes perfekte udseende i forbindelse med alle de kampe, der spilles, svære vejrforhold og andre begivenheder, der eventuelt finder sted på stadionet.

Uanset om DEVI's elvarmeløsninger er nedlagt i banen, tilsluttet eksisterende strøm eller bruges, når der ikke er nogen spillere på banen, så er systemerne mere end blot en frostsikring.

Elektrisk opvarmning af sportsbaner er i de fleste tilfælde en universalløsning for stadioner. Denne energieffektive løsning forhindrer, at banen tager skade af frost og sne om vinteren. Stadionopvarmning fremmer væksten og gendannelsen af det naturlige græs. Det er med til at sikre en bedre bane, der kan forlænge sæsonen uanset årstid eller placering.

Den primære årsag til at bruge elopvarmning er systemets enkelthed og problemfrie kvaliteter sammenlignet med andre løsninger, hvor der kræves mere mekanisk udstyr til at sikre, at systemet fungerer korrekt sammen med risikoen for funktionsfejl på grund af vejrforholdene.

Som global leder inden for elopvarmning har DEVI bevist sin ekspertise med løsninger til multisportsarenaer, fodboldbaner samt indspilningsgreens. Vores elvarmeløsninger passer godt til både naturgræs og kunstgræs.

Anbefalinger til DEVI's elvarmeløsninger til sportsbaner

One of the main tasks of sport field heating systems is to de-freeze the pitch just for an individual football game or support min +1 °C on the surface:

Sport fields

DEVI’s defrost systems may be used on natural and artificial sport field to prevent the formation of snow and ice on the surface of the field.

 

Applikationsmanual: Frostsikring af fodbold- og sportsbaner
Denne designguide indeholder DEVI’s anbefalinger vedrørende design og installation af is og snesmelting systemer for sportsbaner. Den giver vejledning i layout for varmekabler, elektriske data og systemkonfigurationer.

 

 

 

 

 Video

Silkeborg Stadion bliver frostsikret

Download produktkatalog 2022
Her kan du hente DEVI produktkatalog for 2022