Gulvvarme under trægulve er en lun luksus mange drømmer om, når boligen skal renoveres. Med nye isoleringsplader fra danske DEVI er det nu blevet lettere at skyde en genvej til drømmen om velvære i gulvhøjde.

Stadig flere boligejere vælter vægge, renoverer og bygger om for at skabe de perfekte rammer for familiens dagligdag. På manges ønskeliste står kombinationen af trægulv og gulvvarme meget højt, og det ønske er nu blevet endnu lettere at opfylde.

Nyt gulv på en dag
Med DEVI’s nye isoleringsplader Devicell slipper boligejere med byggedrømme for tidligere tiders besvær med støbning, nivellering og tørring af cement eller støbemasse. Det var en proces, som let kunne lægge beslag på to til tre dage.

Nu kan varmekablerne lægges direkte oven på det gamle beton- eller trægulv, og et helt nyt trægulv med gulvvarme kan realiseres i løbet af en enkelt dag. Med til at sikre den hurtige installation er også en særlig finesse i form af en smart fals, der gør det let for håndværkerne at lægge kablerne præcist.

God økonomi under gulvet
Dette betyder, at udgifterne til håndværkere kan minimeres. Samtidig består Devicell af isolerende alu-plader, der sikrer en enkel og effektiv varmefordeling ved at lede varmen op i trægulvet.

Varmesystemet kan derfor køre med en så lav effekt, at det bruger mindre energi end traditionel radiatorvarme. Tæerne kan med andre ord holdes dejligt lune, uden at varmeforbruget løber løbsk.

Nyd glæderne ved gulvvarme
Med varmen fordelt i hele gulvet kan man roligt læne sig tilbage og nyde glæderne ved at udnytte naturens simple love. Varmen stiger ganske enkelt opad og fordeler sig derefter jævnt og behageligt i helt rummet.

Det er en varmefordeling lige efter kroppens ønsker, hvor fødderne bliver forkælet med mest mulig varme, uden at resten af kroppen føler sig overophedet. Et elektrisk gulvvarmesystem fra DEVI er med andre ord den fuldendte luksus, når boligen skal have nyt trægulv.

Relaterede produkter