Strøm har aldrig været mere klimavenlig end den er i dag.  Sol og vind producerer stadig mere grøn elektricitet og sikrer, at den danske energi har et bæredygtigt islæt. Det betyder samtidig, at løsninger indenfor elvarme er mere relevante end nogensinde før.

Det står derfor også højt på dagsordenen på El & Teknik-messen d. 3.-5. maj, hvor DEVI by Danfoss er at finde på stand A-1323 klar til at tale om de mange anvendelsesmåder og værdiskabende muligheder, som elvarmeløsningerne fra DEVI rummer.

Dato: 3-5. maj 2022

Sted: Odense Congress Center

Standnummer: A-1323

 

 

Vidste du at...

DEVI vinmarker

Frostsikring af vinmarker

Danske vinmarker kan frostsikres med DEVI varmekabler? 

Hvert år oplever vinavlere i forskellige regioner problemer med sen frost i foråret omkring april-maj, når knopperne begynder at blomstre. DEVI kan hjælpe med løsninger til denne udfordring med energieffektive systemer, der bruger elektriske varmekabler til at beskytte vinstokkene mod frostskader. Varmekablerne fra DEVI installeres og fastgøres på metaltråd langs vindruerne. Systemet styres automatisk af temperaturfølere, der er tilsluttet en regulator.

Frostsikring af fodboldbane

Fodbold- og sportsbaner kan frostsikres med DEVI varmekabler?

Baneopvarmning holder jordtemperaturen på et passende niveau og bidrager til at opretholde banens gode kvalitet i hele sæsonen. DEVI tilbyder et bredt udvalg af varmekabler/-måtter og termostater til installation på fodboldbaner, golfbaner, cricketbaner og andre baner, hvor der er sportsaktiviteter. Produkterne kan anvendes til både naturgræs og kunstgræs.

Relaterede produkter