DEVI gør det med smarte isoleringsplader nemt at installere gulvvarme under nye trægulve. Dermed er det muligt at kombinere luksus, velvære og moderne indretning, uden at budgettet overophedes.

Boligindretning er i fokus i disse år, og danskerne vælger ikke blot med pengepungen, men i høj grad også med en sikker sans for stil, når der skal lægges nyt gulv i boligen. Flere og flere forelsker sig i eksotiske eller nordiske trægulve, og drømmer om at lægge et lunt fundament med gulvvarme.

Men drømmen om gulvvarme kan blive forvandlet til tidskrævende besvær, når varmen skal installeres.

Farvel til besvær og våd cement
Installationen af gulvvarme kræver nemlig ofte, at der skal afsættes to til tre dage til støbning, nivellering og tørring af cement eller støbemasse. Dertil kommer besværet med at lægge varmekabler korrekt i det våde fundament.

Med Devicell isoleringsplader fra DEVI er det imidlertid nu muligt at sige farvel til al besværet med våd cement og i stedet klare installationen af gulvvarmen på en enkelt dag.

Isoleringspladerne monteres hurtigt og nemt direkte oven på det gamle beton- eller trægulv uden yderligere foranstaltninger, og en smart fals sikrer, at kablerne altid lægges korrekt.

God økonomi under gulvbrædderne
Dette betyder, at udgifterne til håndværkere kan minimeres. Samtidig er isoleringspladerne konstrueret, så de sørger for den fornødne isolering til underlaget, mens varmen effektivt ledes opad.

Dermed kan varmesystemet køre med en så lav effekt, at det bruger mindre energi end traditionel radiatorvarme. Tæerne kan altså holdes dejligt lune, uden at forbruget løber løbsk.

Usynlig luksus i hverdagen
Med varmen fordelt i hele gulvet er man sikret en komfortabel varme, der udnytter naturens simple love. Varmen stiger opad og fordeler sig derefter jævnt og behageligt i hele rummet.

Derudover slipper man for synlige rør og klodsede radiatorer, så man har fuldstændig frie hænder, når ønskeboligen skal indrettes.

Med et elektrisk gulvvarmesystem fra DEVI er med andre ord nemt at vælge den fuldendte luksus, når boligen skal have nyt trægulv.

Relaterede produkter