Om DEVI

 

Hvem er vi?

DEVI sørger for, at du har et behageligt levemiljø – elvarmeløsninger af høj kvalitet med langvarig effekt. Vi hjælper vores kunder ved at tilbyde den bedste garanti på markedet – DEVIwarranty™ dækker ikke blot udskiftning af kabler og måtter, men også omkostningerne til installation og gulvmaterialer – i op til 20 år!

75 år med elopvarmning fra DEVI

DEVI blev grundlagt i København i 1942, og navnet er en forkortelse for Dansk El-Varme Industri.

I begyndelsen producerede DEVI varmeelementer til industrielle formål. I starten af 1960'erne begyndte DEVI at interessere sig for elektriske varmekabler; den ældste varmekabelinstallation er fra de tidlige 60'ere.

 

Vores værdier

Vi har samlet tre af de vigtigste udsagn fra vores vision, mission og værdier i tre ledesætninger, som vi kalder "The Way To Go":

  • Vi er global markedsleder inden for elopvarmning.
  • Vi er det foretrukne valg.
  • Vi er en sund virksomhed, der er god at lave forretning med, og hvor folk har lyst til at arbejde.

 

For professionelle

DEVI-varemærket er en del af Danfoss-koncernen. DEVI er global markedsleder inden for gulvvarme og den største europæiske producent af elvarmesystemer. Det er vores mål at være både installatørers og slutbrugeres foretrukne valg.

DEVI's spændvidde omfatter konstruktion, produktion og salg af moderne elektriske varmesystemer, der skiller sig ud fra andre på markedet.