Hvem er vi

 

DEVI lever for, at du har det behageligt varmt i dit hjem og kan færdes sikkert på offentlige steder i vinterperioden - dette på grund af vores elvarmeløsninger af høj kvalitet med langvarig effekt. Vi tilbyder den bedste garanti på markedet: DEVIwarranty™, som ikke blot dækker udskiftning af kabler og måtter, men også omkostningerne til installation og gulvmaterialer – i op til 20 år!

75 år med elopvarmning fra DEVI

DEVI blev grundlagt i København i 1942, og navnet er en forkortelse for Dansk El-Varme Industri.

I begyndelsen producerede DEVI varmeelementer til industrielle formål. I starten af 1960'erne begyndte DEVI at interessere sig for elektriske varmekabler; den ældste varmekabelinstallation er fra de tidlige 60'ere.

Fra København til Vejle

Ligesom mange andre danske virksomheder valgte DEVI at flytte sine aktiviteter fra hovedstaden til provinsen i 1970'erne og start 80'erne. DEVI slog sig ned i Vejle, hvor infrastrukturen er god og tæt på Billund Lufthavn. Men først og fremmest havde industrien nem adgang til en motiveret og velkvalificeret arbejdsstyrke.

Det moderne DEVI starter i 1985 

I løbet af 60'erne og 70'erne var varmeelementerne til industrien stadig den ubestridt vigtigste produktgruppe. Men i starten af 80'erne begyndte man at eksportere et væsentligt antal varmekabler. De første datterselskaber blev etableret i Tyskland, Sverige og Norge i midten af 80'erne, og eksporteventyret begyndte at tage form. Op igennem 90'erne begyndte tingene at tage fart, og flere datterselskaber blev etableret, blandt andet i landene i den tidligere østblok.

Europæisk markedsleder

Siden begyndelsen i København i 1942 har tingene taget fart. I dag er DEVI Europas førende varemærke i branchen inden for elopvarmning med en betydelig markedsandel. Uden for Europa er DEVI blandt andet repræsenteret i Canada, Kina og Sydafrika.             

En del af Danfoss

Fra 1. januar 2003 har DEVI været en del af Danfoss – Danmarks største industrikoncern. Danfoss er en af verdens førende virksomheder inden for varme, køling og airconditioning. Danfoss har mere end 24.000 medarbejdere fordelt på 63 fabrikker i 19 lande og salgskontorer i over 100 lande.

I dag foregår DEVI's produktion i Saint Malo i Frankrig og Grodzisk Mazowiecki i Polen, hvilket betyder, at omkring 90 % af vores produkter produceres i EU. DEVI's hovedkontor ligger i Vejle. Bygningerne i Vejle huser også Danfoss' afdeling for vandbaseret gulvvarme, og sammen udgør de to enheder verdens største kompetencecenter for gulvvarme.

I dag er milliarder af bygninger udstyret med elvarmeløsninger fra DEVI. Vores indendørs og udendørs applikationer fungerer i boliger, på hoteller, på kontorer og i brancher fra det nordlige Norge til New Zealand.