Vores værdier

Vi har samlet tre af de vigtigste udsagn fra vores vision, mission og værdier i tre ledesætninger, som vi kalder "The Way To Go":

  • Vi er global markedsleder inden for elopvarmning.
  • Vi er det foretrukne valg.
  • Vi er en sund virksomhed, der er god at lave forretning med, og hvor folk har lyst til at arbejde.

Vores vision

DEVI er global leverandør af elvarmeløsninger til indendørs og udendørs brug. Vi mestrer avanceret varmestyringsteknologi, der optimerer brugerkomforten og energibesparelser.

Vi vil altid udvikle løsninger, der fuldt ud integrerer med den samlede indeklimastyring i private hjem.

Vores mission

Vi er det foretrukne valg.

Det opnår vi ved at give vores kunder produkter af den højeste kvalitet med en konkurrencemæssig fordel og vores slutbrugere et unikt komfortniveau ved at tilbyde pålidelige varmeløsninger til deres indendørs og udendørs arealer, til boliger og bygninger.

Vi er en sund virksomhed, som folk har lyst til at lave forretning med, og hvor folk har lyst til at arbejde.

Vores værdier

Vi er kompetente, har en vindermentalitet og udvikler os konstant til fordel for vores kunder, kolleger og øvrige samarbejdspartnere.

Kvalitetspolitik

DEVI's varmeløsninger er til for vores kunder. Derfor har vi en stærk kundefokuseret tilgang i alle vores forretningsaktiviteter.

Vores primære mål er at være "det pålidelige valg" for kunder i vores markedssektor. På alle niveauer har vi de nemmeste, mest effektive kvalitetsprodukter til indekomfort og udendørs sikkerhed samt serviceydelser.

Vi garanterer, at vi identificerer og forstår vores kunders forventninger. Vi designer, udvikler og validerer produkter og serviceydelser, så de møder eller overgår disse forventninger.

Vi måler vores kunders tilfredshed og opstiller mål, så vi sikrer, at vi hele tiden overgår forventningerne.

Vi identificerer de kompetencer, der kræves, for at vi kan opfylde vores primære mål og udvikle vores medarbejderes færdigheder, hvor der er behov. Vi skaber og driver en kultur og en organisation, der forventer og belønner løbende forbedringer i alle områder af forretningen.

Vi driver forretning ud fra et ISO 9001-certificeret, divisionsopdelt kvalitetsstyringssystem, så vi kan standardisere en ensrettet, kundefokuseret tilgang. I 2015 migrerede vi til et kvalitetsstyringssystem, der er i overensstemmelse med ISO/TS 16949.

Vores anlæg og produkter overholder alle gældende regulatoriske standarder og miljøstandarder. DEVI spiller en aktiv rolle i udviklingen af nye miljø- og branchestandarder.

Med tiden er det vores mål at nedjustere vores samlede leverandørbase og omdanne fores forretning til leverandører, der er certificeret i henhold til ISO 9001, og som minimum overholder Danfoss' Code of Conduct.     

Eftersom vi tilbyder de højeste kvalitetsstandarder, får vores kunder den bedste 20-års garanti på markedet på DEVI's kabler og måtter. DEVIwarranty™ dækker ikke blot udskiftning af et produkt, eksempelvis skader på murværk og fliser, men også omkostningerne til installation og gulvmaterialer.

Miljøpolitik

DEVI forbedrer konstant sin miljøindsats.

Vi fremmer en bæredygtig udvikling ved at forebygge forurening og fjerne uønskede påvirkninger af miljøet. Vores indsats resulterer i løbende og målbare miljøforbedringer.

DEVI's aktiviteter planlægges og udføres, idet der tages hensyn til den enkelte medarbejder, arbejdsmiljøet og omgivelserne. Alle DEVI's produktionsenheder efterlever ISO 14001-standarden samt lokalmiljø- og arbejdsmiljølovgivning.

Ordet "miljø" henviser både til arbejdsmiljø, herunder sikkerhed og sundhed, og det eksterne miljø. DEVI's varmesystemer og moderne varmetermostater er bygget til at spare energi og reducere forbrugernes elregning.