Andre varmeløsninger

Spejlvarme
Duggede spejle kan være irriterende, især i mindre badeværelser, hvor der ret hurtigt dannes dug. DEVI har en enkel og usynlig løsning på problemet: installation af varmemåtte bag spejlet.
Måtten opvarmer spejlet og udligner effekten af temperaturforskellen. Du kan opsætte spejlvarmemåtten, så den tænder samtidigt med lyset til badeværelset. Det giver en bedre komfort, at spejlet ikke dugger til, og energiforbruget er på blot 60 W.
Det er nemt at installere varmemåtten bag spejlet. Men husk på, at tilslutning til hovedstrømforsyningen skal udføres af en autoriseret elektriker. Til opvarmning af spejle anbefaler vi DEVIfoil™ Spejl.

Håndklædeholdere
Fugtige, jordslåede håndklæder kan forringe hygiejnen og er ikke særlig rare at røre ved. Med DEVI's elegante håndklædetørrer holder de sig tørre og rene hele dagen lang.
DEVIrail™-håndklædetørreren er nem at montere og ideel til badeværelset, køkkenet, bryggerset eller sommerhuset. Den forbruger ikke meget energi og er nem at tænde og slukke.
Det moderne og universelle design passer godt ind i alle typer indretninger, og du kan vælge mellem krom eller hvid. DEVIrail™ fås i 20 W, 40 W og 60 W.

Varmeblæsere
DEVItemp™-varmeblæseren er et komplet transportabelt varmesystem, der udgør en midlertidig, men effektiv varmeløsning. Varmeblæseren er udviklet til at modstå varme og kulde, fugt og intensiv brug på byggepladser.
Den indbyggede termostat sikrer, at den påkrævede temperatur er konstant, samtidig med at elforbruget holdes så lavt som muligt. Varmeblæseren kan bruges som en transportabel varmer eller installeres permanent.
DEVItemp™ fås i 3 kW, 6 kW, 9 kW, 15 kW og 21 W.

Strålevarmere
Diskret opvarmning. Strålevarmere afgiver varme, uden at blive set eller hørt. De har et diskret design, der passer ind i alle miljøer, og varmen får ikke luften til at bevæge sig. Montage i loftet holder væggene frie.
Zone- og spotopvarmning. Med strålevarmesystemer er det muligt at have forskellige zoner i samme rum med forskellig temperatur. Derved kan man spare energi og øge komforten. Strålevarmere er også en effektiv og økonomisk beskyttelse mod træk. Den udstrålede varme migrerer "naturligt" hen til det sted med det største behov, dvs. at kolde overflader såsom vinduer vil tiltrække stråleopvarmning.

Anti-kondensvarmere
DEVItronic™-anti-kondensvarmeren er den perfekte løsning, hvis man vil undgå problemer med kondens i afskærmede elektriske installationer såsom tavler og styreskabe.
DEVItronic™ løser fugt- og kondensproblemer ved at øge temperaturen et par grader over den omgivende temperatur.
DEVItronic™ har en en stor overflade og en lav overfladetemperatur, hvilket sikrer, at varmeelementet ikke forårsager skade på plastdele og plastskabe.

Spejlvarme
DEVIfoil™ Mirror
Håndklædeholdere
DEVIrail™
Strålevarmere
Radiatorer
Anti-kondensvarmere
DEVItronic™