Styringsenheder

Termostater og styresystemer til indendørs brug

Blandt DEVI's udvalg af termostater finder du ikke blot flotte designs, men også løsninger, der gør det muligt at styre elopvarmningen trådløst via din smartphone, når du ikke er hjemme.

DEVIreg™ elektroniske termostater med gulvføler giver præcis styring af dit gulvvarmesystem. Dine gulve vil altid være behagelige og varme at gå på, samtidig med at det sikres, at de ikke bliver for varme, og at der ikke opstår skader i gulvkonstruktionen. På den måde stemmer temperaturen altid overens med producentens maksimale anbefalede temperaturgrænse.

Når det kommer til at holde driftsomkostningerne nede, er DEVIreg™ et rigtigt godt valg. Sammen med varmeelementet under gulvet og den meget nøjagtige termostatstyring giver den en exceptionelt høj energiudnyttelse. Derfor kan DEVIreg™-termostaten styre rumtemperaturen meget nøjagtigt – til gavn for både din komfort og din pengepung.

De intelligente DEVI-termostater er den nemmeste måde at spare både energi og penge på elopvarmning. Og med den brugervenlige navigation i menuerne kan du nemt og hurtigt programmere dit varmesystem. De intelligente funktionaliteter i det seneste udvalg af DEVIreg™-termostater er med til at give dig en besparelse på op til 30 % på din elregning. I de seneste versioner, såsom den nye DEVIlink™ med Danfoss-appen eller DEVIreg™ Smart med DEVIsmart™-appen, er det muligt at styre din elektriske gulvvarme fra nærmest et hvilket som helst sted, så længe du har internetforbindelse.

Takket være en optimal termisk placering i gulvet og en nøjagtig temperaturstyring via en DEVIreg™-termostat kan den gennemsnitlige rumtemperatur reduceres med 1-2 °C sammenlignet med traditionel vandbaseret opvarmning. Denne reduktion vil ikke påvirke varmekomforten.

Det betyder, at energitabet kan reduceres med 10-20 %, hvilket er en fordel, ikke blot hvad angår dine udgifter men også for miljøet. Som en ekstra fordel er DEVI's gulvvarme billigere at installere end andre varmesystemer med lignende egenskaber.

Termostater og regulatorer til udendørs brug

Med DEVI bliver vintersæsonen mere sikker og nem.

Uanset om det begynder eller holder op med at sne, så følger regulatoren rytmen og tænder/slukker på samme tid.

Den perfekte regulator til udendørs arealer, tage og tagrender bør udstyres med fugt- og temperaturfølere, der kan registrere, når den første sne begynder at falde. Når temperaturen falder til et bestemt niveau, f.eks. 0 ℃, informerer snefølerne termostaten om, at varmesystemet tændes.

Når følerne bemærker, at temperaturen er højere end f.eks. +4 ℃ (standardindstilling), og den opvarmede overflade registreres som tør, slukker systemet igen. Du kan altid tænde/slukke for den manuelt.

DEVI anbefaler den fuldautomatiske DEVIreg™ 850 med temperatur- og fugtføler til, når is og sne smelter på jorden, f.eks. på fortove, veje og ramper, samt på tage, i tagrender, i skotrender og nedløbsrør.

I vores brede udvalg af styringsenheder til udendørs opvarmning kan du altid finde en løsning, der passer til netop dit formål.

DEVIreg™ Smart
DEVIreg™ 233
DEVIreg™ 130/132
DEVIreg™ 530/531/532/530M
DEVIreg™ Touch
DEVIlink™ System
DEVIreg™ 316
DEVIreg™ 330
DEVIreg™ 610
DEVIreg™ 850