Tør installation af opvarmningsløsninger

Enkel og hurtig installation, der ikke sviner
Med elvarmeløsninger til tør installation er det muligt at installere den elektriske gulvvarme om morgenen og tænde for varmen senere samme eftermiddag, når det nye gulv er lagt. På den måde skal du ikke gå og vente flere uger på, at undergulvet tørrer.
Systemerne kan installeres på betongulve eller direkte på trægulve uden yderligere forberedelser. DEVIdry™- og DEVIcell™-systemerne giver den ekstra isolering ned mod undergulvet.

DEVIdry™-varmesystem
DEVIdry™ erstatter det normale skumunderlag, der bruges til trægulve, så gulvvarmen kan installeres på én gang – en tør installation under både trægulve og tæpper.
DEVIdry™ er et gulvvarmesystem bestående af en konstruktion; et 8 mm højt varmeelement med varmekabel indeni. Dette alt i ét-system med både varmeelement og underlag kan anvendes under trægulve, parketgulve, laminatgulve og tæpper på op til 22 mm.
DEVIdry™ er den perfekte løsning til renovering. Den er hurtig, nem og meget enkel at installere. Den perfekte løsning til nem gulvvarme i stuer, børneværelser, kældre og andre rum, hvor du ønsker en pålidelig opvarmningsløsning, der er nem at installere og ikke sviner.

DEVIcell™ isolerede monteringsplader
Hvis du foretrækker varmekabler, kan du altid bruge DEVIcell™-monteringsplader med isolering sammen med DEVIflex™ 10T- eller DEVIflex™ 6T-varmekabler til hurtig og nem installation af elektrisk gulvvarme under trægulve. Når du bruger DEVIcell™, er varmekablerne ikke støbt ned i den våde cement. I stedet kan kablerne nemt trykkes ned i kabelrillerne i DEVIcell™-pladerne, hvorefter det nye trægulv kan lægges direkte oven på pladerne.
DEVIcell™ består af en 12 mm-polystyrenplade og en 0,8 mm-aluminiumsplade med kabelriller for hver 10 cm.

DEVIfoil™ Loft
DEVIfoil™ Loft er en varmefolie til lofter, der er opbygget af en strømførende metalfolie med en speciel legering mellem to meget bestandige slip-sheets. Smeltepunktet for metalfolien er lavere end smeltepunktet for slip-sheetene, hvilket gør varmesystemet brandsikkert. Kold tilledning er 3 m. I intervaller på 30 cm er der lederfri felter, der kan bruges til at fastgøre folien.

DEVIdry™ 55
DEVIdry™ Kit
DEVIdry™ Pro Kit
DEVIcell™