Varmemåtter

DEVI's varmemåtter er alsidige og udviklet til mange forskellige applikationer, herunder elopvarmning i boliger og erhvervsejendomme samt indendørs og udendørs opvarmningsløsninger.

DEVI tilbyder et fuldt udvalg af elektriske varmemåtter til gulvvarmesystemer og udendørsområder. De indendørs varmemåtter er meget tynde og lette at installere og anvendes derfor oftest i forbindelse med renoveringsprojekter, hvor man kan lægge dem oven på det eksisterende gulv.  Måtterne er særligt praktiske til installation af elvarmeløsninger på store områder.

I forbindelse med installation af varmemåtter til gulvvarme i nybyggeri kan måtterne bruges under en hvilken som helst type gulvbelægning, såsom fliser, laminat eller træ.  Måttens unikke runde profil (min 3 mm høj) og robuste konstruktion sikrer en både hurtig, let og sikker installation – perfekt til renovering af eksisterende gulve. Hvis du samtidig tilføjer vores unikke 20-års garanti, der dækker produkt, installation og omkostninger til nye gulve, så ved du, at du er i sikre hænder.

DEVImat™ 70T
DEVImat™ 100T
DEVImat™ 150T
DEVIasphalt™ 300T
DEVIsnow™ 100T/150T/175T/200T
DEVIsnow™ 300T