ONLINE VÆRKTØJER

Velkommen til den virtuelle kodegenerator til DEVIreg™ Touch-termostaten! Her kan du selv opleve, hvor smart og nem DEVIreg™ Touch er. Følg blot instruktionerne på det virtuelle display, vælg dine indstillinger og bekræft dem med kontrolmærkets bekræftelsesmærke i øverste højre hjørne. Hvis du vil lære mere - skal du blot trykke på knappen "i" for at få mere detaljerede oplysninger. Tryk på linket og udforsk.

DEVIreg Touch Code Generator