VIDENDELING

Lær online med DEVI i dit eget tempo

Det er nemt at installere vores produkter. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vvs-installatører specifik online uddannelse, der er skræddersyet til særlige behov. DEVI's e-læringsprogram dækker en vis grad af produkt-knowhow samt tips og tricks til installation. Der er allerede nu adskillige uddannelsesmoduler tilgængelige for elinstallatører, og der kommer stadigt flere.

Eftersom DEVI er en del af Danfoss, er vores e-læringskurser tilgængelige på Danfoss' undervisningsplatform Danfoss Learning. Her har du også adgang til mange andre onlinekurser inden for varme- og køleteori, produkter og applikationer.

 

Uddannelsesmoduler:

Introduktion til DEVIreg™ Touch: Her forklares det grundlæggende om DEVIreg™ Touch.

Arbejde med DEVIreg™ Touch: Få flere oplysninger om termostatens funktioner og de fordele, man opnår som installatør.

Værdien af DEVIreg™ Touch for boligejer: Lær, hvordan termostaten imødekommer nutidens boligejers behov for nem styring.

Arbejde effektivt med trådløse systemer: Undervisning i trådløse systemer, inklusive tips til arbejde med DEVI Link.

Introduktion til gulvvarme: Generel undervisning i elektriske og vandbaserede gulvvarmeløsninger og -applikationer.

 

Hvordan får jeg adgang til modulerne?

Du kan få adgang til DEVI online via undervisningsportalen Danfoss Learning. Når du først har tilmeldt dig som bruger, kan du tilmelde dig de forskellige moduler.

Du kan klikke på linkene herunder for at registrere dig direkte. Du skal være logget ind på Danfoss Learning for at få adgang til dem. Du kan også logge ind på Danfoss Learning og søge efter dem på platformen.

 

>E-learning


>Documentation