Huolehtimalla putkien sulanapidosta säästyt pakkasten aiheuttamilta vahingoilta. Kun vesi muuttuu jääksi sen tilavuus laajenee ja umpinaisissa putkissa jäästä tulee tarpeeksi vahvaa halkaisemaan putket. Tämä aiheuttaa vahinkoja, vesivuotoja ja kalliita korjauksia. Pakkasen aiheuttamat ongelmat putkisssa voidaan välttää käyttämällä DEVIn sulanapitokaapelia.
Olemme ottaneet käyttöön uudet numerot ja sähköpostin: asiakaspalvelu.fi@danfoss.com asiakaspalvelu: 0753 251 100 tekninen tuki: 0753 251 414. Uudet yhteystiedot korvaavat kaikki vanhat olemassa olevat numerot.
DEVI tarjoaa älykkään ja yksinkertaisen ratkaisun, jonka avulla pidetään talo kuivana ja turvallisena talvikauden aikana. ulkoalueiden sulanapitojärjestelmät auttavat säästämään aikaa ja rahaa ja välttämään turhaa työtä. DEVIn jään ja lumen sulanapitojärjestelmät suunnitellaan vastaamaan kiinteistön yksilöllisiä tarpeita.
Sähköinen lattialämmitys tarjoaa useita etuja rakennusprojekteissa ja päivittäisessä käytössä. DEVIn älykkäät ratkaisut antavat vielä enemmän. Lue lisää mitä etuja saat.
Sähköisen lattialämmityksen hallinta ei ole koskaan ollut yhtä helppoa, älykästä ja nykyaikaista. Tutustu DEVIreg Smart säätimeen, joka yhdessä DEVIsmart sovelluksen kanssa mahdollistavat lattialämmityksen ohjauksen älypuhelimellasi.