Kylmävarastot

DEVI kylmävarastojen suojausjärjestelmät

Kylmävarastoissa, jäästadioneilla yms. lämpötila on aina alueella -20... -30 °C, mutta kylmävuotojakin esiintyy, vaikka lattia olisi eristetty asianmukaisesti. Se tarkoittaa, että maaperän kanssa kosketuksissa olevat materiaalit, kuten perustukset ja lattia-alueet, imevät kylmää ja aiheuttavat alustan jäätymisen. Maaperässä olevan veden tilavuus muuttuu jäätymisen seurauksena, ja pakkanen voi aiheuttaa merkittäviä vahinkoja.

Lisäksi alueilla, joissa erittäin kylmä ja kuiva ilma kohtaa lämpimän ja kostean ilman, lämpimän ilman sisältämä kosteus voi jäädä kylmälle pinnalle ja muuttua jääksi. Jää aiheuttaa eri osien, kuten kylmävaraston ovien/porttien ja ovikarmien jäätymistä, ja seurauksena voi olla ovirakenteen vauriot, tiivisteiden vauriot, vaikeudet sulkea ovi
tiiviisti, kasvanut energiankulutus jne.

Toinen kylmälaitteiden tyhjennysjärjestelmän ongelma on kondenssiveden jäätyminen ja veden virtauksen estyminen.

DEVI tarjoaa luotettavia ja energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä, joilla estetään routiminen ja varmistetaan ovien tyhjennysputkien ja sammutusjärjestelmien putkistojen sulana pysyminen.

DEVIn järjestelmä koostuu DEVI lämpökaapeleista, DEVIreg™ termostaateista ja asennustarvikkeista. 

DEVIreg™ termostaatit antureineen varmistavat, että optimaaliset tulokset saavutetaan mahdollisimman vähäisellä energiankulutuksella. 

 

Siirry tästä Danfoss Product Storeen, josta löydät tarvitsemasi tuotetiedot (tekniset tiedot, esitteet ja kuvat).


Suosituksia: DEVI huurteenpoistojärjestelmä

Jäätymisen estämisjärjestelmiä tarvitaan jäätymisvaurioiden estämiseksi:

Hotellit ja liikerakennukset
Industrial
• Supermarketteihin
Kylmähuoneisiin Sovellusopas: Kylmävarastot 
Tämä suunnitteluohje esittelee DEVI: n suositukset jäätymisenestoärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta ja jäätymissuojauksesta kylmähuoneiden oviin, viemäröinti linjoihin ja palonsuojainten sprinklereihin ja putkiin. Se tarjoaa opastusta miten valita oikea kaapeli, mitoittaa se ja muuta teknistä tietoa.