Maa-alueet

DEVI maa-alueiden sulanapito

Viime aikoina olemme saaneet lukea uutisista kasvavissa määrin talven sääolosuhteiden aiheuttamista vahingoista. Kiinteistövahinkoja, kasvavia ylläpitokustannuksia, tuottavuusmenetyksiä, kasvavia vakuutuskorvauksia, henkilövahinkoja ja jopa vakavampaa. DEVIn sulanapitojärjestelmän asentaminen antaa ratkaisun, joka vastaa  talven haasteisiin. Järjestelmä pitää päätarkoituksensa mukaisesti lumen ja jään poissa maa-alueilta. 

Yleisimpiä sovelluksia maa-alueiden sulanapidolle ovat parkkialueet ja -hallit, ajotiet, jalkakäytävät, piharappuset, lastauslaiturit ja -alueet, rampit, sillat ja valuma(viemäri)alueet. 


Suosittelemme käyttämään DEVI kaapeleiden ja mattojen kanssa elektronisia termostaatteja, joissa on sekä lämpötila- että kosteusanturit. Täten voidaan kustannustehokkaasti suojata jäätymiseltä suuriakin alueita, kuten parkkialueita, ramppeja ja jalkakäytäviä järjestelmän ollessa päällä ainoastaan silloin kun on tarpeen.  Kokonaisvaltaisen sulanapitojärjestelmän avulla säästetään manuaalisessa, aikaa vievässä työssä maa-alueiden  pysyessä vapaina jäästä ja lumesta automaattisesti.  


DEVIn maa-alueiden sulanapitojärjestelmät koostuvat DEVI lämpökaapeleista, DEVIreg™ termostaateista ja asennustarvikkeista. 

DEVIreg™ termostaatit antureineen varmistavat optimaalisen lopputuloksen mahdollisimman kustannus- ja energiatehokkaasti. Ei päällä turhaan, vaan ainoastaan silloin kun on todellinen tarve. 

 

Siirry tästä Danfoss Product Storeen, josta löydät tarvitsemasi tuotetiedot (tekniset tiedot, esitteet ja kuvat).


Suosituksia: DEVIn maa-alueiden sulanapitojärjestelmä

DEVIn maa-alueiden sulanapidon päätarkoitus on sulattaa ja pitää vapaana lumesta ja jäästä alueet: 


DEVIn sulanapitojärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta ihmisille, ajoneuvoille ja kiinteistöille. Järjestelmän avulla kävelytiet, ajotiet ja kiinteistöt pysyvät jäättöminä ja täten turvallisina, eikä jää ja lumi pääse tekemään vahinkoja kiinteistöille.

Sovellusopas: Maa-alueet. Jään ja lumen sulanapito. 
Tämä sovellusopas esittelee suunnittelu- ja asennussuosituksia jään ja lumen sulanapitojärjestelmille. Opas tarjoaa apua kaapelin sijoittamiseen ja asentamiseen, teknisiä tietoja ja järjestelmästä kokonaisuudessaan.

 

 

 

 

 

Tutustu myös DEVIn asfalttisovelluksiin täältä

Videot (eng.)

Outdoor safety applications and frost protection
Ice and snow melting system: installation video