Katot

DEVI Kattoalueiden sulanapitojärjestelmä

DEVIn kattojen ja räystäiden jään ja lumen sulanapitojärjestelmää voidaan käyttää käytännössä minkä tahansa tyyppisiin kattorakenteisiin estämään sulavan veden kertymistä kattokaivoissa ja vähentämään rakenteiden, kuten julkisivujen ja kattojen vaurioita.

Järjestelmä tulee asentaa katon reunalle, jossa on suurin riski jään ja lumen muodostumiselle. Vahingoilta vältytään kun huolehditaan, että jää ja lumi pääsee valumaan sulana vetenä pois katolta. 

Elektroniset DEVIreg™ termostaatit takaavat optimaalisen lopputuloksen mahdollisimman vähäisellä energiankulutuksella. Tähän lopputulokseen päästään kun käytetään erittäin tarkasti säätietoja (lämpötila, kosteus) lukevia antureita, jotka välittävät tiedon sulatustarpeesta termostaatille. 

Tyyppilliset asennussovellukset ovat kattoalueet, räystäät, syöksytorvet, tasakatot ja muut rännirakenteet. 

DEVIn kattoaleuiden sulanapitojärjestelmät koostuvat DEVI lämpökaapeleista, DEVIreg™ termostaateista ja asennustarvikkeista. 

DEVIreg™ termostaatit antureineen takaavat, että optimaaliset lopputulokset saavutetaan mahdollisimman vähäisellä energiankulutuksella. 

 

Suosituksia: DEVI kattojen sulanapito


DEVIn kattojen sulanapitojärjestelmän päätarkoitus on sulattaa ja poistaa lumi ja jää kattoalueilta: 

DEVIn sulanapitojärjestelmä on suunniteltu niin, että se tarjoaa turvallisuutta ihmisille, ajoneuvoille ja kiinteistöille, eikä jää ja lumi pääse tekemään vahinkoja kiinteistöille.

Sovellusopas: Kattoalueiden sulanapito
Tämä sovellusopas esittelee suunnittelu- ja asennussuosituksia jään ja lumen sulanapitojärjestelmille. Se tarjoaa opastusta miten valita oikea kaapeli, mitoittaa se ja muuta teknistä tietoa.

 

 

 

 

 

Videot (eng.)

Application for roof and gutters with thermostat DEVIreg™ 850
Ice and snow melting systems - Roof, Gutters and Ground