Urheilukentät

DEVI Lämmitysjärjestelmä urheilukentille

Useimmat modernit urheiluareenat ovat monitoiminnallisia rakennuksia, joissa on kapasiteettia järjestää urheilukisoja ja erilaisia tapahtumia, huolimatta sääolosuhteista tai osallistujamääristä. Suurin haaste on ylläpitää kentällä täydelliset olosuhteet pelien ja tapahtumien ajan, sääolosuhteista huolimatta. Myös monet tapahtumat järjestetään kentällä.

Kentän lämmitys pitää maanpinnan lämpötilan sopivalla tasolla ja auttaa säilyttämään kentän hyväkuntoisena
koko kauden ajan.

Urheilukentän lämmitys on useimmissa tapauksissa stadioneille tarkoitettu monikäyttöinen ratkaisu. Tällainen energiatehokas ratkaisu estää jäätymisen ja lumen aiheuttamat haitalliset vaikutukset talven aikana. Stadionin kentän lämmitys varmistaa nurmen kasvun ja auttaa pidentämään kentän käyttöä usealla kuukaudella. 

Tärkein syy DEVI sähkölämmityksen käyttöön urheilukentillä on järjestelmän helppokäyttöisyys ja huoltovapaus verrattuna ratkaisuihin, joissa tarvitaan enemmän mekaanisia laitteita, jotta järjestelmä toimii hyvin eikä  sääolosuhteet aiheuttaisi toimintahäiriöitä. 

DEVIn urheilukenttien lämmitysjärjestelmä koostuu DEVIn lämpökaapeleista, DEVIreg™ termostaateista ja asennustarvikkeista. 

DEVIreg™ termostaatit antureineen varmistavat, että saavutetaan optimaaliset tulokset mahdollisimman vähäisellä energiankulutuksella. 

Suostuksia: DEVI urheilukenttien lämmitysjärjestelmä

Yksi  lämmitysjärjestelmän päätehtävistä on huolehtia, ettei kenttä jäädy ja, että lämpötila kentän pinnalla on minimissään +1 °C:

  • Urheilukentät

    DEVIn lämmitysjärjestelmää voidaan käyttää sekä luonnon että tekonurmen jäätymisen ehkäisyyn. 

 

Sovellusopas: Urheilukenttien lämmitys 
Tämä sovellusopas esittelee suunnittelu- ja asennussuosituksia urheilukenttien lämmitykseen. Se tarjoaa opastusta miten valita oikea kaapeli, mitoittaa se ja muuta teknistä tietoa.  

 

 

 

 Video (eng.)

Electrical field heating for Silkeborg Stadium