HOTELLIT JA LIIKEHUONEISTOT

Syitä asentaa DEVI-sähkölämmitysjärjestelmät suuriin julkisiin rakennuksiin

Historiansa aikana DEVI on valittu sähkölämmitysjärjestelmien toimittajaksi lukuisiin suuriin julkisiin rakennuksiin, esimerkiksi kauppakeskuksiin, hotelleihin, toimistorakennuksiin ja lentokenttiin eri puolilla maailmaa.

Esimerkiksi koko 15 metriä korkean aulan ilmamassaa ei tarvitse lämmittää, jotta varmistetaan kävijöiden optimaalinen lämpömukavuus (2 metrin korkeudella lattiatasosta). Lattialämmitys, jään ja lumen sulatus, putkien sulanapito ja muut sovellukset ovat DEVIn tarjoamien sähkölämmitysjärjestelmien ydintä. 

1. Kokemusta suurista rakennuskohteista

DEVIllä on pitkä kokemus yhteistyöstä tunnettujen ostoskeskusten, hotellien, toimistorakennusten ja muiden julkisten rakennusten kanssa. DEVIllä on edustus yli 66 maassa, ja löydät DEVIn luotettavilla ratkaisuilla varustettuja julkisia rakennuksia kaikkialta maailmasta. Paikalliset DEVI-myyntiyritykset tarjoavat kakienkokoisille rakennuttajille ammattitukea ja teknistä apua, jolla varmistetaan helppo ja tehokas yhteistyö. 

2. DEVI tarjoaa turvallisuutta

Ratkaisumme valitaan pääasiassa takaamaan ajoteiden, kävelyteiden, kattojen ja räystäskourujen turvallisuus ja huolehtimaan putkien sulanapidosta. DEVIn jään ja lumen sulanapitojärjestelmä on suunniteltu suojaamaan ihmisiä, ajoneuvoja ja rakennuksia tekemällä kävelystä ja ajamisesta turvallista ja vähentämällä rakennuksiin talvikuukausina kohdistuvia vaurioita.  

Jokainen julkisen rakennuksen, kuten sairaalan, hotellin ja asuinkerrostalon, keskitetty vesijärjestelmä pitää suojata legionellalta paitsi tehokkaalla suodatuksella ja desinfioinnilla, myös pitämällä veden lämpötila legionellavaaran valvontarajojen sisällä. Kotitalouden lämpimän veden DEVI-lämmitysjärjestelmät ovat kaikkien näiden määräysten mukaisia.

3. Taloudelliset edut

Edistyneillä kosteusantureilla (ulkojärjestelmiin) varustetut DEVIreg™-termostaatit tai avoimen ikkunan tunnistimet (sisätilojen lämmitykseen) varmistavat, että optimaaliset tulokset saavutetaan mahdollisimman vähällä energialla.

Kannattaa painottaa, että DEVIn ulkojärjestelmien asennus- ja käyttökustannukset ovat alhaiset, kun otetaan huomioon järjestelmän ennaltaehkäisevät vaikutukset.  Vältät helposti vuotuiset lumenluontiin ja suolaukseen menevät kustannukset. Lisäksi vältät jään, lumen ja suolan aiheuttamien vaurioiden korjauskustannukset.

DEVI on valittu sähkölämmityskumppaniksi julkisiin rakennuksiin, kuten hotelleihin, kauppakeskuksiin tai hoitokoteihin eri puolilla maailmaa, pääasiassa kustannussyistä.

4. DEVI tarjoaa mukavuutta

Hotelleissa ja asuinhuoneistoissa lattialämmitys koetaan hyvin miellyttäväksi. Se jakaa lämmön tasaisesti koko lattialle, tuntuu mukavalta jalan alla ja lämmittää koko kehoa. Kokonaisvaltainen lämpö ympäröi jalkasi ja nousee hitaasti ylöspäin lämmittäen mukavasti. Lattian alle asennettava lämmitys mahdollistaa keskimääräisen huonelämpötilan laskun 2 ºC:lla mukavuuteen vaikuttamatta. Lämpötilaa voidaan siis pienentää jopa 20 %, mistä on hyötyä sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta.

5. Jopa 20 vuoden laajennettu takuu DEVI-kaapeleille ja -matoille

Kaikki DEVI-tuotteet valmistetaan EU:n alueella tiukan laadunvalvonnan alaisena. Siksi voit luottaa DEVI-laatuun.  Laadun takeena myönnämme 20 vuoden laajennetun takuun DEVI-lämmityskaapelielle ja -matoille. Lue lisää takuusta osiosta "DEVI warranty".