HOTELLIT JA LIIKEHUONEISTOT

Syitä asentaa DEVI-sähkölämmitysjärjestelmät suuriin julkisiin rakennuksiin

Historiansa aikana DEVI on valittu sähkölämmitysjärjestelmien toimittajaksi lukuisiin suuriin julkisiin rakennuksiin, esimerkiksi kauppakeskuksiin, hotelleihin, toimistorakennuksiin ja lentokenttiin eri puolilla maailmaa.

Esimerkiksi koko 15 metriä korkean aulan ilmamassaa ei tarvitse lämmittää, jotta varmistetaan kävijöiden optimaalinen lämpömukavuus (2 metrin korkeudella lattiatasosta). Lattialämmitys, jään ja lumen sulatus, putkien sulanapito ja muut sovellukset ovat DEVIn tarjoamien sähkölämmitysjärjestelmien ydintä. 

1. Kokemusta suurista rakennuskohteista

DEVIllä on pitkä kokemus yhteistyöstä tunnettujen ostoskeskusten, hotellien, toimistorakennusten ja muiden julkisten rakennusten kanssa. DEVIllä on edustus yli 66 maassa, ja löydät DEVIn luotettavilla ratkaisuilla varustettuja julkisia rakennuksia kaikkialta maailmasta. Paikalliset DEVI-myyntiyritykset tarjoavat kakienkokoisille rakennuttajille ammattitukea ja teknistä apua, jolla varmistetaan helppo ja tehokas yhteistyö. 

2. DEVI tarjoaa turvallisuutta

Ratkaisumme valitaan pääasiassa takaamaan ajoteiden, kävelyteiden, kattojen ja räystäskourujen turvallisuus ja huolehtimaan putkien sulanapidosta. DEVIn jään ja lumen sulanapitojärjestelmä on suunniteltu suojaamaan ihmisiä, ajoneuvoja ja rakennuksia tekemällä kävelystä ja ajamisesta turvallista ja vähentämällä rakennuksiin talvikuukausina kohdistuvia vaurioita.  

Jokainen julkisen rakennuksen, kuten sairaalan, hotellin ja asuinkerrostalon, keskitetty vesijärjestelmä pitää suojata legionellalta paitsi tehokkaalla suodatuksella ja desinfioinnilla, myös pitämällä veden lämpötila legionellavaaran valvontarajojen sisällä. Kotitalouden lämpimän veden DEVI-lämmitysjärjestelmät ovat kaikkien näiden määräysten mukaisia.

3. Taloudelliset edut

Edistyneillä kosteusantureilla (ulkojärjestelmiin) varustetut DEVIreg™-termostaatit tai avoimen ikkunan tunnistimet (sisätilojen lämmitykseen) varmistavat, että optimaaliset tulokset saavutetaan mahdollisimman vähällä energialla.

Kannattaa painottaa, että DEVIn ulkojärjestelmien asennus- ja käyttökustannukset ovat alhaiset, kun otetaan huomioon järjestelmän ennaltaehkäisevät vaikutukset.  Vältät helposti vuotuiset lumenluontiin ja suolaukseen menevät kustannukset. Lisäksi vältät jään, lumen ja suolan aiheuttamien vaurioiden korjauskustannukset.

DEVI on valittu sähkölämmityskumppaniksi julkisiin rakennuksiin, kuten hotelleihin, kauppakeskuksiin tai hoitokoteihin eri puolilla maailmaa, pääasiassa kustannussyistä.

4. DEVI tarjoaa mukavuutta

Hotelleissa ja asuinhuoneistoissa lattialämmitys koetaan hyvin miellyttäväksi. Se jakaa lämmön tasaisesti koko lattialle, tuntuu mukavalta jalan alla ja lämmittää koko kehoa. Kokonaisvaltainen lämpö ympäröi jalkasi ja nousee hitaasti ylöspäin lämmittäen mukavasti. Lattian alle asennettava lämmitys mahdollistaa keskimääräisen huonelämpötilan laskun 2 ºC:lla mukavuuteen vaikuttamatta. Lämpötilaa voidaan siis pienentää jopa 20 %, mistä on hyötyä sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta.

5. Jopa 20 vuoden laajennettu takuu DEVI-kaapeleille ja -matoille

Kaikki DEVI-tuotteet valmistetaan EU:n alueella tiukan laadunvalvonnan alaisena. Siksi voit luottaa DEVI-laatuun.  Laadun takeena myönnämme 20 vuoden laajennetun takuun DEVI-lämmityskaapelielle ja -matoille. Lue lisää takuusta osiosta "DEVI warranty".

Optimaalista mukavuutta
Jokapäiväistä arjen luksusta ei ole vain tunne lämpimistä jaloista vaan myös, se että voidaan saavuttaa miellyttävä lämpö jokaiseen huoneeseen mahdolisimman vähäisellä energiankulutuksella. Tämän sinulle tekee mahdolliseksi DEVIn sähköinen lattialämmitys.
Sulanapidon edut
Sulanapitojärjestelmän puolesta puhuu moni asia. Sen tuomat edut vetoavat niin rahallista säästöä kaipaaville ja mukavuudenhaluisille kuin turvallisuutta toivoville ja kiinteistönsä arvosta huolehtivillekin.
Sulanapidon perustietoa - opinnäytetyö
Sulanapidon perustietoa on monesti vaikea löytää ja useimmille asiaan työn kautta perehtymättömille koko ulkoalueiden sulanapidon konsepti voi olla melko outo ja vieras.
Sulata lumi katoilta - älä pudota
Lumenpudotus on taloyhtiön vastuulla, mutta aina sen hoitaminen ei ole ongelmatonta.
DEVI mukana SLO:n 'suomenennätysremontissa'
DEVI sovellusoppaat nyt ladattavissa täältä!
Me kerromme kuinka se tehdään parhaiten! Olemme julkaisseet kattavan valikoiman DEVI sovellusoppaita, joista löydät kaiken tarvittavan tiedon juuri oikeanlaiseen lämmitys- ja sulanapitoasennukseen. Sovellusoppaiden tarkoitus on helpottaa työtäsi ja säästää arvokasta aikaasi. Täten sinulla jää enemmän aikaa tuottavaan työhön.
Asiakaspalvelu uudistuu
Ecodesign direktiivi
Suojaa putket pakkasilta
Juomavesiputkien ja putkien sisä- ja ulkopuolinen sulanapito
Uusi Danfoss DEVIreg™ Opti yhdistelmätermostaatti
Sähköisen lattialämmityksen tarkka hallinta ja tyylikäs muotoilu
Älykkäät termostaatit
Mikä DEVIreg™ termostaateista soveltuu parhaiten sinun tarpeisiin?
DEVIn talviratkaisut
Lue lisää DEVIn turvallisuutta lisäävistä ratkaisuista.
Lataa uusin DEVI -tuoteluettelo
Olemme päivittäneet DEVI -tuoteluettelomme uusimmilla tulokkailla. Sähköinen versio sisältää linkitykset Product Storeemme. Tsekkaa!
DEVIreg™ Multi: Ohjelmoitava 7-kanavainen termostaatti
Uutuus DEVIreg™ Multi - lue lisää!