LENTOKENTÄT JA HELIKOPTERIKENTÄT

Ruuhkaiset lentokentät edellyttävät erikoisratkaisuja, joilla taataan matkustajien turvallisuus ja mukavuus talvella. Kenttien tulee tarjota mukavuutta matkustajille pitkillä matkoilla ja olla ennen kaikkea turvallisia lentokoneita ajatellen sääolosuhteista riippumatta. Asemataso ei saa koskaan olla liukas ja kaikkien kiitoratojen pitää olla näkyvissä. Käyttämällä DEVIn sähköistä ulkotilojen lämmitystä asematasoilla ja kiitoradoilla nämä alueet saadaan suojattua jäältä ja lumelta ja päivittäinen toiminta on turvallisempaa ja helpompaa.

Myös sairaaloiden ambulanssihelikopterikentillä on voimassa erityiset turvallisuus- ja lääketieteelliset vaatimukset. Näitä lääkärilentoja lennetään ihmishenkien pelastamiseksi. Siksi puhtaiden ja kuivien laskeutumisalueiden varmistaminen helikoptereille on tärkeää. DEVI-lämmityskaapelit varmistavat parhaat mahdolliset olosuhteet turvallisen nousun ja laskeutumisen aikana sääolosuhteista riippumatta.

DEVIn luotettavat lämmitysjärjestelmät on asennettu lukuisille kansainvälisille lentokentille ja paikallisille helikopterikentille, ja niillä varmistetaan lennot ja niiden käytettävyys kaikkina aikoina.