MAATALOUSKÄYTTÖ

Nykyaikaisessa maataloudessa eläinten hyvinvointi on tärkeää. On erittäin tärkeää tarjota eläimille kaikkein optimaalisimmat olosuhteet.

Porsaiden kehonlämpöä ei saa joutua hukkaan lattian kautta, jotta porsaiden kasvu varmistetaan. Optimaalinen ratkaisu on asentaa tallin tai porsituskarsinan lattiaan DEVIflex™-lämmityskaapelit, jotta varmistetaan eläinten kasvu ja lisälämmön saanti.

Porsailla pitää olla porsituskarsinassa jopa 30 ˚C:n lämpötila ensimmäisten kahden päivän ajan. Lämpötilaa tulee asteittain laskea noin 18 ˚C:een seuraavien 4 viikon aikana. Se voidaan tehdä helposti lämpötilaa ohjaavalla sähköisellä DEVI-termostaatilla. Ota huomioon, että DEVI-lämmityskaapeleita käyttäessäsi ylläpidät vaaditun lämmön vain siellä, jossa eläimiä pidetään.

Myös kanaloihin on erittäin edullista asentaa sähkölämmityskaapelit. Kohonnut lattian lämpötila vähentää energiankulutusta huomattavasti lämmittämättä koko rakennusta.

Muita etuja ovat puhtaampi ja kuivempi ympäristö, mikä on huomattu merkittäväksi tekijäksi kanojen hyvinvoinnille, ottaen huomioon esimerkiksi niiden taipumuksen nokkia toisiaan epätyydyttävissä olosuhteissa. Lattialämmitys merkitsee paitsi lämpimiä olosuhteita eläimille, myös bakteerien ja basillien määrän vähenemistä.  

Nämä ovat tekijöitä, jotka pienentävät sairauksien ja epidemioiden vaaraa. Lisäksi nopeasti kuivuvat eläinten ulosteet tekevät lattian puhdistamisesta helpompaa ja nopeampaa. DEVIn lämmitysjärjestelmiä voidaan käyttää porsituskarsinoissa, kanaloissa, sikaloissa ja monenlaisissa talleissa.

Kylvöalustat

Jotta kasvua ja itämistä saadaan nopeutettua kasvihuoneissa, maaperää voidaan lämmittää aikaisesta keväästä alkaen, jolloin kasvu alkaa aikaisemmin ja satokausi kestää pidempään. Se myös helpottaa lämpöä vaativien, yleensä vain subtrooppisilla/trooppisilla leveysasteilla kasvavien kasvien viljelyä, sillä ne tarvitsevat lämpimämmät olosuhteet kuin kylmemmiltä alueilta kotoisin olevat kasvit.

Tarvittavien lämpötilojen saavuttamiseksi Deviflex™-lämmityskaapelit ovat ihanteellisia. Jos ne on lisäksi varustettu sähköisillä DEVIreg™-termostaateilla ja antureilla, erinomaisiin tuloksiin vaadittava energiankulutus on minimaalinen.

Kylvöalustalämmitystä voidaan käyttää kasvihuoneissa, leikkuupenkeissä sekä kylvö- ja itämisalustoissa.

Asiakaspalvelu uudistuu
Ecodesign direktiivi